Néhány hónapon belül teljesen leállhat több településen a szemétszállítás, mondták önkormányzati vezetők az RTL Klub híradójának. A kormány április 1-jével államosította és központosította a korábban önkormányzati szinten működő lakossági hulladékszállítási ágazatot, de a jelek szerint bekövetkezett, amitől sokan tartottak, és az állami holding még a számlákat sem képes kiküldeni közel két hónappal indulása után.

Forrás: index.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
2013-ben veszélyes hulladékot vittünk ki a telepre. Kérdeztük mibe kerül. Azt mondták, hogy most kedvezményes, de a kormány rezsicsökkentése miatt legközelebb már teljes árat kell fizetni. De az is lehet, hogy bezárnak, mert a fizetések is el-el akadnak a cégnél.

Olaszországban egyébként a maffia átvette a szemétszállítást és a temetkezési vállalkozások felett is az irányítást. Itt is ugyanez megy, csak itt már nemzeti érdeknek kommunikálják, ami máshol maffia módszer.
papa.49
Na szemetek még saját magatokat se vagytok képesek elszállítani, bassza már valaki fejbe azt a majmot ott fönt aki ,,építi a cocializmust,, itt és most újra, de még a másoláshoz is tökhülye!!!
Toby
AZ "állami holding" pusztán fedőnév a nyalogány birkék vezette pénzkifizető helyre!
Érdekes, hogy minden rogyadozik, amire rátette a mancsát az állam!
nezelodo
Ahogy elnézem, a fiúk nem tudnak szabadulni a családilag beléjük ivódott módszerektől. Akkoriban demokratikus centralizmusnak hívták, aminek hatalmas gazdasági és politikai bukás lett a vége. Egyedül csak a tolvajlás emelkedett sokkal ütemesebben a korábbinál, pedig ezt a gazdasági növekedésben ígérték.
Ezzel megspórolták a korai kapitalizmusban is fellelhető jelenséget, hogy a maffia megpróbált beépülni a közigazgatásba, a törvényhozásba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.