A húsvéti népszopásokat emlegető bemondónő az M1-en ismét nagyot alakított, de a hétfői nap úgy tűnik, egyébként is erős volt a köztévénél – írta a hvg.hu.

Húsvét előtt népszokások helyett "népszopásokat" emlegetett Meszes Boglárka, az M1 bemondónője, ezúttal az osztrák elnökválasztással kapcsolatos híradásnál szólta el magát és minősítette az egyébként "szoros" küzdelmet "szaros küzdelemnek". A hiba a hétfő est Világhíradóban történt, a bemondónő rögtön az első szónál belebakizott a műsorba, a felvételt itt lehet megnézni.

Meszes kollégája sem járt jobban, ő a tejtermelők tüntetésénél bakizott egyet, azt mondta, hogy a tehenekkel a termelők a Parlamenthez mentek, a tudósító pedig szintén ott volt az Országháznál "a Balaton-parton".

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Azok a szaros népszopások! Megzavarták szegényt, mint vasorrú bábát a mágneses vihar! :)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
Még nyolc tíz esetleg harminc milliárd és az ilyen jellegű problémákat is áthidaljuk. Ugye nertársak?
human
@egyvandor: Miért, a foci jobb lett a stadionoktól? Naugye!
jolibaba
Ugyan már... félre hallottátok, hiszen itt, mind nagy tudású, profi műsor vezetők f---o---ssák a szót.
jolibaba
Megjegyzés,,,,, "szarják, vagy fossák,,,, nem mindegy? Az egyik szilárdabb, a másik kissé hígabb,de a végterméket illetően, nem sok a különbség.
nezelodo
Mit várunk el, amikor azok is pöszék, akik válogatják őket. Másrészt mely csoportból válogatják őket? Akik természetesen és jól beszélik a nyelvünket mert tanulással és nem nyalással töltötték a fiatalságukat is, nem kerülnek képbe a jelölésnél. Én ezért nem ütközök meg az eredményen.
A gyerekem, amikor politikai rivaldafénybe került az egykori évfolyamtársa, egy félmondattal elmondta, milyen volt előtte az előmenetele, és mi fog következni. Egy millimétert sem tévedett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.