A DK szerint Szergej Lavrov orosz külügyminiszter budapesti látogatása, valamint Orbán Viktor miniszterelnökkel és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel folytatott tárgyalása arra utal, hogy Oroszország politikailag mára bevette Magyarországot.

Az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményükben úgy fogalmaztak: "a száj Orbáné, de a hang Vlagyimir Putyiné". Az ország mára az orosz elnök "egyetlen trójai falovaként működik az EU-ban" – írta az ellenzéki párt, kifejtve: Orbán Viktor még a menekültügyet is "az EU tudatos bomlasztására használja fel az uszító állami propagandától az Európa-ellenes népszavazásig".

A DK szerint nem lehet kérdés, hogy Magyarországnak az Európai Unióban van a helye. Ezért úgy vélik, azzal, hogy Orbán Viktor Vlagyimir Putyin orosz elnök "hóna alól támadja az Európai Uniót", orosz érdekeket szolgál és szembemegy a magyar nemzeti érdekkel.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Az a sok hülye, aki most a kilépést szorgalmazza az EU-ból, még nem látja, hogy máris a kapuban áll a ház új gazdája, Putyin.
RonaGyuri
Hát igen, Rákosi szovjet segítséggel terelt el bennünket Európából, most Orbán önként!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.