"Leszbikus csókforradalom" néven hirdettek flashmobot csütörtök estére az ELTE épületéhez közel, az egyetemi hallgatók egyik törzshelyének számító Könyvtár Klub nevű szórakozóhelynél – írja a Blikk

Az esemény egyfajta válaszlépés akart lenni egy múlt heti incidensre amikor két, egymással csókolózó lányt elzavartak a Könyvtár Klubból.

A csókforradalmat hangos ellentüntetők várták, és 

"Homoszexuális, abnormális" valamint "Szodómia, szodómia, fúj, fúj!

- rigmusokkal fejezték ki ellenvéleményüket.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Bújjanak el! Én sem smárolok az utcán! Ez diszkrét dolog, csak kettőnkre tartozik!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Bringás: A 4 fal között tegyek? Biztosan megtennek, ha te is cserebe a 4 fal között lennel kirekesztö, uszito es ellenseges... Mert millioknak a te megnyilvanulasod az undorito, es meg a normalisak, toleransak vannak többsegben, akiknek a demokracia a masfajtak elfogadasat is jelenti a kierekesztesükkel es elitelesükkel szemben... Egyebkent nehany evtizede meg az olyan agykarosultak voltak többsegben mint te, akik a homoszexualitast - söt meg az önkielegitest is!- gyogyothato betegsegnek, vagy genhibanak tartottak... Azota viszont valtozott a vilag, az atlagember okosabb lett. te ezek szerint nem a többseghez tartozol. Tenni sajnos a mocskolodason es fujolasom kivül semmit nem tudsz, de azt nagyon hangosan teszed...
Bringás
@teuton: Az, hogy nyíltan kirekesztő, agresszív és fasiszta vagy azt bizonyítja, hogy a véleményterror és a nyílt fasizmus nem tudott gyökeret verni a társadalmakban! Dühödt támadásokat kell indítani a normalitás ellen, hogy a liberáldiktatúrát ráerőltethessétek a józan többségre! Nem fog menni!
teuton
@Bringás: Amit most megint idevakartal az ujabb hülyeseg. Pontosan az olyan agykarosultak mint te a fidesz birkak! Es pont ti akartok valamit rakenyszeriteni a normalis többsegre, mert magatokat hiszitek annak. Hat csak lapozz bele a törvenykönyvbe... Egyebkent en voltam a legtürelmesebb veled itt, masok mar reg feladatak a veled valo ertelmetlen vitat. Ezzel en is befejezem, gyogyithatatlan vagy! Azert 1 tenyt meg megjegyzek: Ha te magad es a magadfajtad tartod normalis többsegnek, akkor ezen az oldalon nagyon nem igaz, mert rajtad es 1-2 hasonszörü birkan kivül ti vagytok abszolut kisebbsegben. Ezert ajanlom neked a ripost, pesti sracok es hasonlo szennyoldalak latogatasat, ott dagonyazhattok egymas mocskos velemenyeben...
Bringás
@teuton: Nem érdekel a fasiszta véleményed!
gyuszka
Célkeresztbe. Távcsővel vagy egész közelről, hogy biztos legyen.
gyuszka
@teuton: Amerikai tudós kinyilatkozta, hogy a buziság nem génhiba csak egy undorító betegség ami gyógyítható. A baj ott kezdődik, hogy a buzi lobbi nem akarja, hogy kezeljék őket.
valasz.hu/itthon/visszafordithato-a-homoszexualitas-exkluziv-interju-a-neves-pszichiaterrel-64937/?utm_source=mand
Ez már csak ráadás, hogy a demokrácia „hazájában” is vannak normálisan gondolkodó emberek: nol.hu/kulfold/melegeket-diszkriminalo-torvenyt-irt-ala-az-amerikai-mississippi-allam-kormanyzoja-1609663

Sőt az EU-ban is: Az Emberi Jogok Európai Bírósága egyhangúan megerősítette, az Emberi Jogok Európai Egyezménye nem ismeri az azonos neműek "házassághoz" való jogát.
Ez meg csak egy kis figyelmeztetés: az 50-es években még kasztrálták félmegoldásként a beteg fajtádat, de már az is a múltté.
De a sok "beintegrált" sémita unkatesó majd visszahozza a hagyományos orvoslás minden előnyét a számotokra, köcsög bízzál a bevándorlókban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.