Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester egyik emberén keresztül üzemelteti a Lifestyle Hotelt és a Salirist, de a jövőben a Hunguest Hotels 19 szállodája is az ő tulajdonába kerülhet.

Az Orbán Viktor bizalmasaként ismert oligarcha látványos luxusszálloda-szerző akcióinak járt utána a Heves Megyei Hírlap.

Egyre több luxusszállodája van Mészárosnak

A lap szerint aznap, amikor az egerszalóki szálloda címére fióktelepet jegyzett be a nemrég üzemeltetővé előlépő Event-Immo Kft., úgy a mátrafüredi Lifestyle Hotel Mátra címén is fióktelepet létesített, majd április közepén annak az üzemeltetését is átvette.

A Lifestyle Hotel Mátra a Quaestor-vagyonhoz tartozott, s le is foglalták a többi vagyonelemmel, köztük a győri stadionnal, továbbá a számlákon maradt pénzzel együtt, bár amikor ezt a megyei lap korábban közzétette, akkor a szálloda vezetése ezt cáfolni igyekezett.

Úgy tudni, Mészáros Lőrincet érdekelheti az eladó Hunguest Hotels szállodalánc is. Ehhez 19 luxusszálloda tartozik Magyarországon. Mészáros egyébként nemrég megnyitotta egy kis szállodáját Óbarokon, s hotelt építene Alcsúton is.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Gondolom nincs összefüggésben az államosítani kívánt turizmussal, és az orbán család turizmus és vendéglátás iránti érdeklődésével.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Sajátláb ismét aktiválta magát. Elővett még egy lábat, mert valamin már neki is csak állni kell.
Van még láb ott, ahol ez (is) volt.
magyarbakancs
"Egyre több luxusszállodája van Mészárosnak".
Jön egy másik hatalom ami elfogja venni.
nemjoezigy
Növekszik azoknak a szállodáknak a száma amikbe akkor sem mennék, ha tellene rá!
(De az orbán és bandája elintézte, hogy sok (5-6 millió) hasonló helyzetben levő ember a fizetése miatt ne tudjon szállodában pihenni!)
huKKK
Nincs mese, terjeszkedni kell.
Mészáros úr példája is azt igazolja, hogy Isten segítségével, emberi összefogással, kapcsolatok ápolásával bárkiből lehet bárki.
Tiszta Amerika.
levarosbukta
Azért el tudjátok képzelni hogy milyen segghülye lehet ez a Mészáros, és pontosan ezért jó strómannak? Más józanul gondolkodó ember már rég kifarolt volna de ez még nem jött rá hogy a saját megbízója fogja elvágatni a torkát egy szép napon! Valahol már biztos készen áll egy német vén tata az autójával az szentség!
Toby
Hétfőtől piramisokat is épít a feltshoothy gáztaposó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.