Egy budapesti általános iskolában, még decemberben játszottak el egy, az Iszlám Állam terroristái által végrehajtottakhoz hasonló kivégzést egy 13 év körüli autista gyereken – adta hírül az Origo.

Két társa letérdepeltette, majd zsákot húzott az  autista gyerek fejére. Azt játszották, hogy ők a terroristák, társuk pedig az áldozat.

Amikor az iskola igazgatója meghallotta, mi történt, behívatta magához a két gyereket, és ugyanazt tette velük, mint amit ők iskolatársukkal.

A szülők feljelentést tettek a rendőrségen, de az eljárást május 10-én bűncselekmény hiányában megszüntették.

Az iskola fenntartója visszavonta az igazgató vezetői megbízatását, de a tanár maradhatott az intézményben. Az ügyben érintett gyerekek azóta másik iskolába járnak.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
@Bringás: NEM! Hagyjuk ki most az egyszer a politikát!!! Az ilyen iskolaigazgatókat kéne szaporítani!
Persze nem a KÖZSZOPTATÁS VEZETŐI kurzusokon!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
A jelek szerint a csemeték örökölték a szülők hatalmas eszét.
Nem elég, hogy nem rúgták jól valagba a csemetéiket, de még ahhoz is volt pofájuk, hogy bemenjenek az iskolába panaszkodni. Aztán az iskola feletteseihez.
Nemhogy a gyerekek, de még a szülők is kb. egy kétnapos agyhalott szellemi szinvonalán állnak. Még rájuk is ráférne némi oktatás.
Ha rajtam múlna, (tiszta) véletlenül elterjedne az új iskolában, hogy milyen méretes barmokkal és gyerekeikkel szaporodott az iskola használóinak köre.
Az iskolafenntartó legalább akkora hülye, mint a fent említett szülők, azzal a különbséggel, hogy Ő még hatalommal is rendelkezik. Márpedig a hülyénél csak a szorgalmas hülye a rosszabb.
csa-csa
@wagabund: teljes egyetértésem! nehogy már a diri szívja meg két rohadék kölyök miatt!! ráadásul egy beteg gyerekkel "szórakoztak". külön szemétség volt!!!
qxy
Jól tette Az igazgató. és ha a szülőknek panasza van, azokkal is meg tettem volna és szó szerint haza zavartam volna a szülőket is. .- Na meg lett volna egy két megalázó kijelentésem olyan hogy se köpni se nyelni nem tudtak volna és ezzel mit értek el? Sok gyökér gyereknek kinyílik a csipájuk hogy mindent meg lehet tenni nekik mert ők a sérthetetlenek .
micfild
@qxy: Szerintem is.. igazad van.. a két kegyetlenkedő gyerek egy életre megtanulta, hogy bármikor kegyetlenkedhet egy nála gyengébbel- mert nem őt fogják megbüntetni, hanem azt aki ez ellen szót mer emelni.
qxy
egyszer voltam egy " alternatív suliba tudjátok ez olyan mint régen a gyógy pedagógia csak az olyan csúnya kifejezés egy menő családnak ezért lett alternatív. Tudom, sokan nem így gondolják de ez így van. Na a lényeg. A gyerek az órán, ( nyolcadikos már vagy harmadszor) Merdzsóval hozzák a gyereket, mert a papa meg teheti.Történet a következő.- Az órán a markába önkielégített a gyerek , ki ment a táblához és oda csapta. .- Ez a véleményem a suliról beszólva. A tanár csak nézett, mert nem tehet semmit a gyerek nevetett mint aki nagy dolgot mutat a többinek.Nagy lazán ott pózolt az osztály előtt . Na nem bírtam ki szó nélkül és meg ragadtam az alkalmat.-
Látjátok, itt egy okos gyerek akinek az esze csak eddig tart hogy nem talál magának lányt mert jobbnak találja a saját kezét. Szerintem ez egy szánalmas tett sajnállak te gyerek hogy olyan ronda meg büdös buta bunkó vagy hogy csak a kezed áll szóba veled. Mindenki kinevette a gyereket Csak úgy égett a póló a hátán szégyenébe. Egyszerűen, megaláztam.Majd letöröltem papírral a táblát és a markába nyomtam hogy vidd haza anyádnak szerintem jobban örülne neki mint az osztály.Érdekes, de nem jött be egy szülő sem panaszkodni Miért is?
Szerintem nem is kellene meg verni meg kiabálni velük egyszerűen meg lehet törni de a saját fegyverükkel Vagyis, le kell ugatni őket .Biztos nem mondja el otthon hogy beszóltam a tanárnak és leugatott úgy hogy az egész osztály rajtam röhögött.
Érdekes módon, amikor legközelebb mentem, mosolyogtak, előre köszöntek, illedelmesek voltak és figyeltek az órán.Kérdezte is az igazgató.- Mit tettem velük? meg vertem mind?
.- Nem bántottam egyet sem csak beszélgettünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.