Cenzúrázzák a kritikát a Fidesz által tönkretett Petőfi Rádió Facebook-oldalán – hívja fel a figyelmet a Fideszfigyelő. Az ellenzéki oldal képernyőmentésekkel is bizonyítja a cenzúra tényét.

Pedig a kommentben csak azt kérdezték: nem gondolják-e, hogy az embereknek nem tetszik, hogy minden értéket kiirtanak a rádióból.

Mint ismert: pénteken leépítették a Petőfi Rádió stábjának nagy részét, és hétfőtől új zenei kínálattal, új szlogennel, és új műsorvezetőkkel működik a rádió. A megújulás visszhangjai egyértelműen negatívak, erről ebben a cikkünkben olvashat.

A tisztogatások miatt bojkott-oldal is indult Eddig hallgattam a Petőfit néven.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Párt rádióra a kutya se kíváncsi, dugják föl maguknak!
lópicigáspár
Amióta megszűnt a Sláger rádió, felénk csak a Petőfi jött be, meg az összes román adó. Románt fogok hallgatni, kevés duma sok színvonalas zenével!
kkalman
Egyelőre még hallgat(hat)om a Class FM-t, de ahogy hallottam, ezt is meg akarják szüntetni. Talán kellene egy új Szabad (Európa) Magyarország rádió, hogy a nem fanoknak is legyen valami az éterben.
cs.n.
@lópicigáspár: Én pont a duma miatt hallgatok rádiót, de hát itt abból sincs. Kosút, oszt' annyi. Meg a román adók, de azokból nem értem még a pontos időt sem (már ha épp nem magyar nyelvű adás van:) A Petőfit meg azóta nem hallgatom, mióta csak zenét nyomnak. Se kabarécsütörtök, se semmi, csak a nagyonzene, mint szinte minden nyüves frekvencián. Nekem ez kb. olyan, mintha csak nóta- meg muzsika tévét lehetne fogni vivával keverve, megy a zene minden csatornán, oszt' szevasz. A magyar rádiózás egy fos, leépítették a körzeti szerkesztőségeket, benyomták helyettük a Dankót, stb. A digitális sugárzás is megrekedt teszt-szinten Bp. vonzáskörzetében, errefelé sose lesz belőle semmi.
lópicigáspár
@cs.n.: Képes lennék bármilyen kabarét felcserélni egy jó metál rádióra! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.