A tankönyvpiac államosításának egyik nagy vesztese a hosszú évek óta kiváló minőségű tankönyveket gyártó Mozaik kiadó lett. A 2010-es évek elején még piacvezetők voltak a közoktatásban, de a 2013-as államosítás óta gyakorlatilag a fennmaradásért küzdenek, jelenleg abban sem biztosak, hogy 2018 után választhatóak lesznek-e a könyveik. „Adott egy termék, amit az utolsó bájtig magyarok készítenek, az összes szoftverfejlesztő, tartalomkészítő itt ül Szegeden. Szomorú látni, hogy ennek ellenére Magyarországon, ahonnan jövünk és amire büszkék vagyunk, az állami monopolhelyzetet kihasználva lehetetlenítik el a terjesztését” – fogalmazott akkor a lapnak Török Ildikó, a cég nemzetközi kapcsolatokért felelős vezetője.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Láttam ezt a mozabook-ot. Rendkívül profi. A mozaik tankönyvben van egy kód, amivel a diákok otthon számítógépről hozzáférhetnek a tankönyv digitális változatához tele interaktív anyaggal.
Na ezt a sok éven át kifejlesztett rendszert dobja kukába Orbán dilettáns kormánya és cseréli le a hibáktól hemzsegő, taníthatatlan tankönyvekre. Orbán tönkreteszi az oktatást.
human
@human: Az egész riport azért undorító, mert az orbánista m1 ebben pont arról tudósít, hogy mennyire jó és működő a mozabook KÜLFÖLDÖN, itthon meg direkt kiszorítják a piacról orbánék.
Szomjankórász
Az ország lezüllesztéséért, kifosztásáért ugyanazt érdemli a csúti rém, amit a Kárpátok Géniusza kapott Targovistében.
Minél hamarabb.
human
@nyanya001: - Anya elugrom a Marsar.
- Ok, de kisfiam...
- Tudom, sál, sapka, szkafander.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.