Az LMP várhatóan júliusban, de legkésőbb a nyár végéig dönt a távozó Schiffer András társelnök utódlásáról és megüresedő képviselői mandátumának betöltéséről – hangzott el a párt szerdai sajtótájékoztatóján az országos elnökség és a frakció együttes ülését követően. A frakcióvezető személyéről az őszi üléskezdésig határoz a képviselőcsoport.

Vida Attila, az országos elnökség titkára elmondta: a testület nem él alapszabály adta jogával, vagyis hogy maga jelöljön ki társelnököt addig, amíg arról nem dönt a kongresszus. Az új vezető megválasztásáig Szél Bernadett egyedül gyakorolja ezt a jogkört.

Szél Bernadett közölte: megnyílt a lehetőség mind a társelnök pozícióért, azzal a megkötéssel, hogy az alapszabály értelmében férfit keresnek a posztra, mind a képviselői helyért.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
"Az alapszabály értelmében férfit keresnek" Miért a hímsovinizmusában majmolják a fityiszt? Szabályt módosítani a legkönnyebb /fityiszéknek 1 nap alatt szok' sikerülni/. Ha tényleg lehet(ne) más a politika gondolkozzanak egy "tökös" nőben! Veszteni valójuk nincs...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.