Az elnökválasztásra készülő Szanyi Tibort interjúvolta meg a Magyar Narancs, aki Harangozó Tamás, Tóbiás József és Molnár Gyula ellenében száll harcba a vezetésért. Az újság honlapja csak részleteket oszt meg az interjúból, aminek a teljes szövege a holnapi hetilapban lesz olvasható.

A szocialista EP-képviselő nagyon nem óvatoskodik, már az interjú elején azzal indít, hogy

"sajnos a szocialista párton belül vannak olyan erők is, amelyek a fennálló status quóban érdekeltek",

és tisztázza azt is, hogy a Nemzeti Együttműködés kollaboránsaira utal. Neveket persze nem mond (bár állítólag tudna párat), viszont azt hozzáteszi, hogy többen is rosszul járnának az MSZP-ben, ha a választáshoz közeledve hirtelen megindulna a pártszekér.

"szám­talan olyan helyzet van, ahol a prominenseink létrehoztak valami modus vivendit. Nekik marhára nem hiányzik, hogy egy meglendült MSZP miatt ellehetetlenítsék őket. Meg utánuk egy halom tényleg fontos emberüket. Szóval ez nem gyerekjáték.”

Szanyi az interjúban arról is beszél, hogy ha kormányváltás lesz, és ő vezeti majd a pártot, visszaveszik a földeket, "lesznek perek, elkobzások". Mészáros Lőrincet simán börtönbe küldi, és a felcsúti polgármestert mások is követik majd.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
kollaboráns??? Dehogy csak egységesen régi megbízható MSZMP-s káder kölkök! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Vigyázz, vigyázz, ha ilyeneket "mondol" úgy fogsz járni, mint Gyurcsány, az Mszp ki fog hátrálni mögüled, és úgy hátba fognak támadni, hogy majd arrúl kódúsz.
justhpeter
Az esélytelenek nyugalmával azt mond, amit akar. A sajátjai sem veszik komolyan.
36
A Rózsadombi paktumot nem rúgják fel. Az mszmp emberei át lettek mentve a pártokba. Élősködnek, miközben úgy tesznek, mintha a magyar emberért lennének.
Azért sem bántják egymást, mert így nincs elszámoltatás sem.
Jozefina
Szanyi meg is fogja valósítani!!! Kő keményen számonkér, vagyont elkoboz, börtönbe zár. Úgylegyen!!!
mariaberta
@36: Sokukat a fidesz soraiban megtalálhatjuk, Pozsgay ugyan már -no Isten nyugosztalja- elhunyt, de vannak régiek, akiknek átállása igen jövedelmező. Sem Medgyessy, sem Gyurcsány, sem Bajnai nem volt jól fizető főnök. Így aztán hátba kellett támadni a kissé fukarokat. Medgyessy ugyan némiképpen -igaz pár év elmúltával - szintén sajátja ellen fordult, de hát az ember esendő, és úgy érzi igazságtalanság érte, tehát, ő is megtette, ami nem szolgált dicsőségére.
De hát fentiek nyilvánvalóan az én egyéni véleményem. Más meg másképpen gondolja.
36
@mariaberta: Így van. Bűnszervezetek is akkor buknak, ha valakit vagy kihagynak a buliból, vagy nem annyit kap amennyit remélt.
Háborúban, üzletben nincs barátság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.