Két nap alatt két olyan férfit állítottak bíróság elé, aki kedden szeméremsértő módon mutogatta magát a Margitszigeten – közölte a fővárosi főügyész csütörtökön az MTI-vel.

Ibolya Tibor közleménye szerint egy 27 éves férfi kedd reggel a Margitszigeten, a strand mögötti részen, a futópálya mellett leült az útpadkára, majd nemi vágyának kielégítése céljából szeméremsértő módon mutogatta a nemi szervét, illetve szeméremsértő cselekményt végzett. Ezt egy futó észlelte, aki a rendőrök kiérkezéséig ott tartotta a férfit.

A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség szerdán gyorsított eljárásban bíróság elé állította a férfit szeméremsértés vétsége miatt. A Pesti Központi Kerületi Bíróság jogerősen 90 nap elzárásra ítélte, továbbá egy évre kitiltotta a Margitszigetről – közölte a főügyész.

Ugyancsak kedden egy másik, 32 éves férfi is szeméremsértő cselekményt követett el a Margitszigeten: felfigyelt a parton, tőle mintegy 20 méterre, bikiniben napozó két nőre, majd nemi vágyának kielégítése céljából előttük szeméremsértő cselekményt végzett. A két nő kihívta a rendőrséget, a terheltet a helyszín közelében elfogták. Az őrizetben lévő férfit a kerületi ügyészség csütörtökön állítja bíróság elé.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szomjankórász
Két szatírt is fogtak a Margitszigeten.
Biztosan most van a párzási időszakuk, zárjuk össze őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.