Csütörtökön a déli órákban átmenetileg kevesebb helyen fordul elő csapadék, majd délutántól újra több helyen törhet ki zivatar, fordulhat elő zápor – tájékoztatott a köpönyeg.hu. A déli, délkeleti szél megélénkül. 19 és 24 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken a többórás napsütés mellett gomolyfelhők jelennek meg az égen, és főleg északon alakul ki zápor, zivatar. 24-25 fok körüli kellemes kora nyári meleg valószínű.

Szombaton folytatódik a változékony kora nyári idő: a délelőtti napsütést erős felhősödés követi, és északkeleten sokfelé, máshol elszórtan fordul elő zápor, zivatar. Erősödik a nappali felmelegedés: délután 23-29 fok lesz.

Vasárnap a magasra törő gomolyfelhőkből sokfelé várható zápor, zivatar. Jégeső és felhőszakadás is előfordulhat. A szél északnyugatira fordul és néhol megerősödik. A zivatarokat viharos kifutószél jellemezheti. Nem lesz lényeges változás a hőmérsékletben.

Hétfőn és kedden északkelet felől szárazabb levegő érkezik hazánk térségébe, így már csak helyenként lehet zápor, vagy zivatar. Sok napsütésre van kilátás, és marad a kellemes 24-26 fok körüli hőmérséklet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.