Piramisokat fényképezett Orbán Viktor egyiptomi útja során. Azt már korábban megtudtuk, hogy a miniszterelenök "közös nagyberuházásokat" szeretne tető alá hozni Egyiptommal, de a Facebookon most megosztott fotóit nézegetve át is élhetjük a misztikus utazás veszélyeit és szépségeit.

"Vigyázz Viki, le ne lőjenek ott, mert még a végén a mi adónkból építenek neked piramist!"A csodálatos piramisok madártávlatból

A rajongók aggódó kommentjei sejtetni engedik, hogy milyen veszélyes útra is vállalkozott a miniszterelnök úr hányatott sorsú kicsiny hazánk felvirágoztatása érdekében.

"Vigyázz Viki, le ne lőjenek ott, mert még a végén a mi adónkból építenek neked piramist!"Találkozás két bevándorló-félével

Marcsi azt írja, hogy:

"Egyszer én is el szeretnék jutni Egyiptomba és a piramisokhoz Ghazaba..."

Gáza, Gíza, mindegy is, Roland szerint mindez a:

"A keresztény értékrend megerősítése. Bravó."

István megpróbálja elviccelni a zászlóshajóprojekteket:

"Vigyázz Viki, le ne lőjenek ott, mert még a végén a mi adónkból építenek neked piramist!"

De szerencsére a valódi, igaz magyarok megvédik a miniszterelnök urat és Katalin egy verbális Mae Gerivel intézi el Istvánt:

"Ennek még egy marék föld sem járna, nemhogy piramis. A hülyéje."

De most tényleg, vigyázzon magára, miniszterelnök úr, arra csak ilyen bevándorló-félék élnek! Látja a kommenteket: bölcs, törődő-szerető nép várja Önt vissza...

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
A pap meg majd felkiált meglepetésében.
-A piramist még értem,de ez itt, egy nagyon szar kofág!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mariaberta
Élvezi, hogy közpénzből, a mi pénzünkön bejárja a világot.
mariaberta
Ja, szerintem a piramis sem lenne drágább, mint világ körüli útjainak finanszírozása.
kamazuka
A pap meg majd felkiált meglepetésében.
-A piramist még értem,de ez itt, egy nagyon szar kofág!
Natsuki
Már egy csomó piramist felhúzatott! Csak itt stadionnak hívják... A saját külön bejáratú piramisát meg Pancho Piramisnak... izé... Arénának... hívják.
kkalman
Pedig mekkora örömünnep lenne egy eltévedt golyóbis után.
kamazuka
Jobb-zsamózást is el tudok képzelni.
Balzsamozást kevésbé!
kamazuka
A legalsó fotón kissé elgondolkoztam.

-Ti vagytok a feketébe öltözött télapók?
-Nem fiam,nem
-Bonc mesterek vagyunk.
-Mi zsigerből parázunk!
Toby
Ja, a piramisok szelfiztek, mert orbánc hülye a high-techez!
karma1
Jaj, ez a csinos takarito-mosono ugyan ki lehet a pockos-peckes, csizmaszarbol kinott sejthalmaz mellett?
Atyavilag! Ezeknek nem fussa egy stylist-ra ? En aszittem, hogy az ingyen jar minden magasabb polcon levo bunozonek...

Nekem volt hasonlo kinezetu cipom, amikor itt a fureszuzemben minositettem az epuletfat, es volt az orraban egy extra fembetet, hogyha a labamra talalna esni egy 20 kilos deszka, akkor ne kelljen mindjart amputalni a labamat...:o)) Es nem kellett vo'na ta'n egy laza fejkendot a fejire boritani? Merhogy arrafele bizony az idegfenbu" gyu"tt asszonyoknak, meg a BBC riporternoknek is a fejin van egy laza sal...(Mer aze'r emlexem am arra, hogy amikor vicctor a zsinagogaba jart, mert penzt akart kienekelni a zsido vezetokbol, akkor az u" fejin is ott vo't a yarmaca...:o)))))
kkalman
@karma1: tegnap, 23:45 Ezeknek se stylistra, se protokolloktatóra nem futja. Úgy jönnek, mennek a világban, mint elefánt a porcelánboltban. Úgy is viselkednek.
vadnarancs
Ezt a gépet miért nem tudták lelőni???
bakegya
...én inkább fizetek,CSAKKK LÁSSAM MÁR AZT A PIRAMIST...
eugen4402
@bakegya: Mind a négy oldalára lehetne egy-egy erkélyt biggyeszteni...
Csodálkozó
EGY piramis még mindig olcsóbb, mint SZÁZ stadion...
lampa laz
@karma1: nekem is mindjárt az acélbetétes bakancs jutott eszembe a kép láttán. Az igaz, hogy a nő csak túrázni ment a mi pénzünkön már megint, ezért tűsarkút sem vitt magával. Bár szerintem nem is tud rajt járni, azért öltözik ilyen csapnivalóan, így aztán nem is teremt divatot nálunk.
dr. prédikátor
Hát ahogy ezek ott ketten állnak!!!Nem akarom leírni mert az egyik egy nő??!!!
eszegfu
@bakegya: Most is "fizetünk" mindenért...csak nem örömünkben!:))
bakegya
@eszegfu: mindegy,no és nyilvánvaló is ,de a szemléletbeli és méginkább a hit élet dolgaiban kotorászás nem egy síkon kézenfekvő dolgok katyvasza,mint ahogy ez a bunkó képes összemosogani azt.HA TUDNI AKARJÁTOK MIN INTÉZKEDIK EZ A TETÜ-azon hogy LÍBIÁT IS A HELYÉN TUDHASSA,EGYIPTOMOT GYÚRJA-RAVASZ SZARKAVARÁSBA FOGOTT ÚJRACSAKKK.
eszegfu
@karma1: Valóban elsősorban nem az a baj, hogy egy 50 év körüli ember fizikálisan már nem olyan, mint fiatal korában, hanem az, hogy sem ő, sem a felesége nem törődik az öltözködésükkel. Vélhetően nem "igénylik" ebben a témában még egy tanácsadó segitségét sem! És ez nem egyenlő a puritánsággal! Ha csak pl. Helmut Kohl-t nézem: majdnem 90 éves, "nagydarab", pocakos (most már ha jól tudom kerekesszékbe kényszerült) ember, mégis jó érzés ránézni, amilyen tipp-topp! Na meg Erzsébet királynőről és Szijjártó méregdrága kikukázott zakójáról nem is beszélek! Tudom, hogy ez a másik "véglet", de valahol meg kellene találniuk a szerény, elegáns középutat... nem pedig mennek a "saját fejük után"!
bakegya
a KOPT KERESZTÉNYEK IS VÉGIG NÉZTÉK A HÍVEIK MENEKÜLÉSI ÚTJÁT A KELETI PU,AZTÁN BICSKE :SÍNRE TETTE AZ ÉLETÜKET IGAZÁN A VICCTOR-és hát bizonyára plvassák-...ORBÁN ÜZENETEIT ...HOGY ŐK IS MEGÉRTSÉK...nem értik félre a szorongásosá kampányolt félelmeit- A KAMÉLEONT ISMERIK, JÚDÁS CSÓKJÁT PEDIG NEM SZOKTÁK FÉLREÉRTELMEZNI!
karma1
@eszegfu: Hat ahogy az emlekeimben kutatok, ezekhez kepest bizony Kadar Janos mindig netten, tisztan es elegansan volt oltozve az egyszeru szarmazasa ellenere, bar a felesege, a Mamika az mindig is szeretett puritanul oltozni, viszont Ok nem is akartak tul sokkal tobbnek latszani, - orban a vilag uranak kepzeli magat, de legalabbis Europaban ugy erzi , o a vezeruru...- Ezert akar ugy kinezni, mint egy uriember, de ez neki a budos eletben nem fog osszejonni...
eszegfu
@bakegya: Nagyon "merészet" gondolsz -- szerintem, viszont nem zárom ki ennek lehetőségét sem...
eszegfu
@karma1: Lehet, hogy hülyeség... de én ebben is csak az "ellenállást" látom, vagyis neki senki se mondja meg mit csináljon és mit nem... nálánál jobban senki sem tudja.
bakegya
@eszegfu: MAJD MOST ELÉJE ÁLL A MERKELNEK,HOGY Ő NEKIFUTÁSBÓL TUDJA A MEGOLDÁST A "VADAK" MEGÁLLÍTÁSÁRA.Egy havi honoráriumomba mernék fogadni...nagy pofával fog előállni!-egyébként én csakkk a csoportdinamikai történések elemzésében vagyok járatos és nem az égbekiáltó disznóságok előrelátásában.
karma1
@eszegfu: Eppen ez mutatja, mennyire beteg! Egy egeszseges ember, aki ezen a poszton muxik, tisztaban van a protokollal, a sajat nepe elvarasaival, es azoknak az orszagoknak a szokasaival, viselkedesi formaival is , ahova vendegsegbe megy...

Igazad van, el tudom kepzelni, hogy hogy hessegeti el az erre a munkara rendszeresitett emberet azzal, hogy o jobban tudja, hogy mit kell csinalnia, hogy kell viselkednie, ugyhogy neki senki ne beszeljen...

Ezt meg egy videkrol jott, egeszseges gondolkodassal rendelkezo ember sem merne lehuzni, amit o megenged maganak.
eugen4402
@bakegya: 08:19 Azt hiszem, ez telitalálat volt, Júdás csókját nem értették félre a kopt vezetők. Az arckifejezésük sokat elárul a véleményükről, hacsak nem azt akarják eltitkolni, hogy az általunk megmentett ezer kopt család mikor menekült vissza a szülőföldjére... :-)
eszegfu
@bakegya: Ja kérlek, igy könnyü... a "tuttira" fogadni!:)))
eszegfu
@karma1: Egyetértünk... ehhez nincs mit hozzátenni!
bakegya
@eszegfu: semmi pénzért se fogadnék,de a sejtésem nem ok nélküli.NAGYON KEDVEZŐTLEN IRÁNYBA VISZIK AZ ORSZÁGUNK-és ez indokolt lenne, hogy minden polgárát zavarja.Skizoid állapotot hosszútávon nem hogy fenntartani,de még generálni is köztörvénytelen cselekedet!
eszegfu
@bakegya: Világos! Nagyon "finoman" fogalmaztál..."kedvezőtlen irányba..."
Azt viszont továbbra sem értem, sőt magyarázatot sem találok rá: a "hivők" még a tények tudatában sem látják ezt... vajon miért?!
bakegya
@eszegfu: a gyarlóság gyaúrrá tesz!...A sértettség pedig olyan szinten jelen van a mi társadalmunk minden szintjén(orbán ezt lovagolta meg a narancsködösítéssel),hogy arra mérőeszközt gyártani sem érdemes.KIÜTNE MINDEN KÖZFALAT A MUTATÓ ÉS IGEN SOKAN ALATTA MARADNÁNAK ,MÁRMINT AZ ÉLETSZÍNVONALTALANSÁGUK KÖVETKEZTÉBEN IS.(az IQ -ról itt most nem beszélek)
Azért van az ,hogy minden "nagy" párt a nyomorult kisebbségekre játszik-ami minősíti is egyben a szintet-láttuk.hogyan buszoztatták a cigányságot pl.(mindazok ellenére,hogy al -és felcsutkaiéknál azóta rájuk se b...nak.Azzal együtt hogy az ELTE kutatócsoportos SOROS PÉNZEIT AZÓTA IS NYELI,NYELI A RENDSZERGAZDA...ható köre viszont le van határolva-Soros megbélyegzett emberségét, kirekesztettséggel jutalmazza a jogvégzett horda)ilyen a világon nincs!
eugen4402
@szmeagol: De jó volt újra elolvasni két zseniális EMBER véleményét...Kösz..!
eszegfu
@bakegya: 15:31 Lehet, hogy ez a magyarázat és igazad van... én még mindig nem tudom eldönteni...
bakegya
@eszegfu: egyébiránt fél,szorong,mint az állat-csakkk a focimániája tereli-az lesz a veszte is...lehet már ma-holnap...?DDD
eszegfu
@bakegya: 12:04 Ugyan nem vagyok szakember, de tapasztalatom szerint valóban: aki fél, szorong, nem biztos a dolgában, tudásában, az mérhetetlen arroganciával és mindent elsöprő hangerővel kommunikál. Ettől a legtöbb ember megtorpan és azt hiszi, tényleg az illetőnek van igaza. (A sógorom hasonló karakterü.) Igazából sajnálatra méltó ember...csakhát ő M.o. miniszterelnöke... sajnos.:(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.