Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Balatonbogláron is kijelölték a kutyabarát strand területét. A Matróz köz végén már a Kutyabarát.hu által összeállított STRAND ETIKETT hívja fel a figyelmet a betartandó illemszabályokra. Mészáros Miklós, Balatonboglár polgármestere örömmel osztotta meg a hírt, hogy a Matróz köz végében kijelölt kutyás strandon kihelyezték a Kutyabarát.hu által összeállított STRAND ETIKETT-et. Az illemszabály azokat az alapvető tudnivalókat tartalmazza, melyek elengedhetetlenül fontosak ahhoz, hogy minden felelős kutyatartó kulturáltan strandolhasson kutyájával. Fokozottan kérünk mindenkit, hogy tartsa szem előtt az etikett-ben foglaltakat, hogy sokáig élvezhessük a közös strandolást négylábú barátunkkal! A boglári Strand Etikettben megtaláljátok a legközelebbi állatorvosok elérhetőségét, és letölthetitek a kutyaelsősegély mobil alkalmazást is, hogy tudjátok mi a teendő, ha mégis megtörténne a baj. Emellett a környéken található kutyabarát...

Forrás: kutyabarat.hu
Feltöltő: kutyabaráthelyek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Háát mit mondjak?Imádom a kutyákat--és rühellem gazdáikat,akik mint kutyabarát, a Balatonba lubickolnak ebeikkel.Remélem, a tökkelütött polgármester szervezi az arab sejkek tevés fürdőztetését is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.