Széles Gábor megelégelte, hogy Szaniszló Ferenc műsorvezetőnek önálló gondolatai vannak, és hogy kritizálta a Fideszt, ezért megvált tőle. Az üzletember kérdésekre válaszolva leplezetlenül beszél arról, hogy politikai tisztogatásról van szó.

Politikai tisztogatás volt Szaniszló kirúgása az Echo TV-ből

Ilyen és hasonló levelekkel bombázták meg a nézők a Facebookon az Echo TV tulajdonosát: „Kedves Széles Gábor! Meglepődve olvasom a Pesti Srácok oldalán, hogy az ön tulajdonában lévő Echo TV felmondott Szaniszló Ferencnek. A kommenteket olvasva nem csak engem sokkolt a hír, hisz Szaniszló úr az egyik húzó neve volt a csatornának, az általa közölt események és azok hátterének kibontása, magyarázata egy komoly hiánypótlás a mai PS világban. Kérem, ha valami magyarázatot adna, megköszönném.”

Széles az alábbi válasszal nyugtatja meg az érdeklődőket, amelyből kiderül, hogy a közös megegyezés mögött politikai akarat húzódik.

„Mi nem mondtunk fel, hanem közös megegyezéssel távozik. Szerettük volna, ha visszatér a régi »panorámás« vonalhoz, de Ő csak a részben kormányellenes »prédikációit« hajlandó lett volna folytatni. Gondolom, már van helye a jobbikos internetes tv-nél.”

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Majd indít egy leleplező előadássorozatot, amelyben az olajra lépő magyar médiacézárok által kibocsátott kondenzcsík mérgező hatását analizálja. Hol? Hát az M1-en, mert egy kis nézettség már rájuk férne, és 80 milliárdból egy tucat Szaniszlót is vehetnek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tutajos
Kíváncsi vagyok arra, hogy eddig tartott Szaniszlónak a megélhetési kaméleonság, vagy ez is csak egy politikai színjáték, egy gumicsont !!! ???
Desischado
Aki nem áll be a sorba, az repül! Így megy ez orbanisztánban!
human
Kíváncsi leszek, hogy eltávolítása mögött is majd a liberális nagyhatalmakat fogja-e látni.
Csodálkozó
Egyik hibbant kirúgta a másik hibbant szutykot, ez tisztogatás volt.
Szaniszló valahol máshol tovább fogja okádni az elmebeteg fost.
verőce21
A terror mindig logikátlan. Ez a lényege.
Fradigege
Az élet megy tovább. Mindig lesz valahogy. Ufók jönnek-mennek. Ebben azért szkeptikus vagyok. Ez a szélesgábor egy 5 éves gyerek szintjén van. Szerintem Jabba és Luke Skywalker egy valódi hős a szemében. Otthon van neki egy R2D2-ja? Vagy egy x-wing-je? Mellényzsebből ki tudná fizetni. Ha nyerek a lottón, meghívom a saját Halálcsillagomra ezt a barmot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.