A Századvég tanulmányok kapcsán szembeötlő volt, hogy a szociálpolitikai javaslataik a FIDESZ-KDNP kormány politikájával nem egyszer ellentmondásba kerültek. Sőt, számos alkalommal hívta fel a Századvég a kormány figyelmét arra, hogy a legszegényebbeket érintő szociálpolitikai intézkedései kedvezőtlenek, hiányosak vagy épp alkalmatlanok. Másik oldalról persze arra is felhívták a figyelmet, hogy a tipikus FIDESZ szavazót mindez egyáltalán nem fogja érdekelni: ők ugyanis köszönik szépen, de tudomást sem vesznek az egyre terjedő szegénységről.

Feltöltő: jogalappal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Bringás: Rohadtul intelligens vagy, de mit is várhat, miféle normális választ egy nyalonctól az ember?:-)) De a hallgatás beleegyezés, ahogy mondják!:-))))
nevemnick
Sajnos ez nem a kormány szégyene, hanem a népé, aki hagyja, hogy ez a banda továbbra is működjön.
Bringás
Ez a használhatatlan, lusta, dolgozni nem akaró, buta réteg szégyene, akik folyamatosan sajnáltatják magukat és ingyen pénzt akarnak!
Sziszifusz
@Bringás: 14:49
Ahhoz mit szólsz, hogy a minimálbér összege (amiért igen sokan dolgoznak) nem éri el a létminimum szintjét.
Bringás
@Sziszifusz: Mit szóljak? Nem kell elmenni minimálbérért dolgozni! Keresnek informatikus, mérnököt, szakácsot jó fizetéssel! Ja, hogy oda nem kell analfabéta? Hát ez van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.