A kormány összesen 71,3 millió forintot csoportosított át, hogy Rákay Philip a Szabadság tér '89 – a rendszerváltoztatás aktái című köztévés műsorából készített kétrészes könyveiből vásároljon. A műveket iskolákba, és könyvtárakba szánják – írja a Blikk.

A hétfői Magyar Közlönyben jelent meg, hogy a kormány bevásárol belőle. A fideszes rendezvények házigazdájaként is tündöklő "Rákay egymillióan vagyunk Philip" magánkiadásában megjelent kétkötetes alkotást jelenleg valamivel 12 ezer forint alatt árulják, vagyis 71 millióból legalább 6 ezer helyre el tudja küldeni a kormány.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Rákegye kálmán "írói vénája" olyan lehet, mint a lyukas slag, eltolcsy "könyveit" sem vásárolta senki, hát közpénzből megvetette!
Így megy ez Szopisztánban!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telegdilaci
Őrület hogy minden szaros segget,nyalóra van pénz! hogy nem sül le a pofájukról,a mocskos, bőr! ez a Rákay menjen már a picsába,vagy rohadjon meg,szemrebbenés nélkül zsebre teszi a seggnyalásért,kapott,pénzt!
szaboria1
Csak ilyen emberekben bízik már a nagy vezir.
Desischado
philipke egy undormány nyalonc, egy élősdi féreg. Ingyen sem kéne tőle semmi, annyira megvetem! "Bestseller" lehet a tákolmánya, ha ennyire nem fogy!
vadnarancs
Szóljatok srácok, ha több példányt vesztek, inkább bemegyek holnap túlórázni! :)
Macskaszem
Az összes sz@rt velünk vetetik meg, ha akarjuk, ha nem. Rohadjanak meg ott ahol vannak.
kukac50
Ezért nem jut pénz az ápolók fizetésemelésére csak bruttó 10 ezer.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.