Az MSZP országos elnökségi tagja szerint Orbán Viktor miniszterelnök baráti körének vagyonosodása nem csupán gyomorforgató, hanem rendkívül gyanús is; Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester az elmúlt egy évben munkaóránként nyolcmillió forinttal gazdagodott.

Bárány Balázs szerdán Budapesten, a Parlament előtt tartott sajtótájékoztatón azt firtatta, el lehet-e hinni, hogy "egy túlfűtött, ambíciókkal megáldott gázszerelőből lett falusi polgármester az, aki önmagában ilyen magas babérokra tör?"

El lehet-e hinni, hogy azért vannak kitömve milliárdokkal Orbán Viktor barátai, mert ő csak kedves akar lenni velük – kérdezte.

Nem arról van szó – mondta az ellenzéki politikus – , hogy a pénz nem is az övék. Nem olyan pénz ez, amelyért Orbán Viktor, amikor "elkergetik Magyarországról a választók, még bekanyarodhat Felcsútra, beteheti a csomagtartójában és elviheti magával Moszkvába" – vetette fel.

Bárány Balázs bemutatott egy Magyarország-térképet, amelyen a Mészáros Lőrinc cégei, illetve konzorciumi partnerei által elnyert közbeszerzéseket jelezte.

Közölte, a térképen 156 milliárd forint "van rajta", köztük a 72 milliárd forintos dél-balatoni vasútfejlesztés, amely 20 milliárd forinttal többe kerül a tervezettnél.

Hozzátette, Mészáros Lőrinc "alapos ember, nem röstell lehajolni az aprópénzért": hétmillió forintos közbeszerzésen is nyert a Borsodi-Mezőségben.

Úgy fogalmazott, abból a pénzből, amennyivel tavaly Mészáros Lőrinc gazdagodott, le lehetne forgatni hat epizódot Trónok harcából.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Az nem mind az övé, a kersztapának is juttat belőle legalább 60 %-ot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kisbundi
Ki nyílik a bicska az ember zsebébe az ilyen hírek hallatán, ennyi pénzt tisztességes úton nem lehet keresni, csak remélni merem, hogy az ilyen emberek, akik más kárára gyarapodtak és másokat tömtek pénzel, egyszer majd elnyerik méltó büntetésüket és rács mögé kerülnek, de sajnos addig még rengeteg víz fog lefolyni a Dunán.
pali85
És a kaszinó király napi 16.milliót?Az nem?
herczeg0210
Kedves MSZP! Az a gyomorforgató amit ti műveltek. Illetve amit nem, mert láthatóan nem mentek ötről-hatra! Mint azt bizonyítja a sötét város Dunaújváros esete is!!! Illő lenne már végre észhez térni és nem acsarkodni...
kukac50
Neki csak 500 ezer jut naponta a többi Orbán Viktoré!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.