Kijöttek a kormánytagok szja-bevallásai, Seszták Miklósnak volt a legjobb éve. Mutatjuk a rangsort. Orbánnál is többet keresett az adóbevallások szerint Trócsányi László igazságügyi miniszter, akinek az összevont adóalapja 24 601 634 forint volt, és ezzel jóval rosszabbul alakult a 2015-ös éve, mint a 2014-es, amikor körülbelül 46 millió forintja jött össze. A legjobb éve Seszták Miklós fejlesztési miniszternek volt. Nála az összevont adóalap 16 310 733 forint volt, emellett volt még osztalékból 35 937 000 forintnyi külön adózó jövedelme. Pintér Sándor belügyminiszternek nem volt már milliárd fölötti bevétele, mint pár éve, de így is bejött neki 28 341 821 forint külön adózó jövedelem a 13 226 800 forintnyi összevont adóalap mellé.

Forrás: index.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
A maradék milliárdos vagyon a családtagonál gyűlik meg a gázszerelőnél.
Hellcat
Arról ne is beszéljünk, hogy ez a patkány többet adózott érdemi munkavégzés nélkül mint amennyit én összesen kerestem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.