Polt Péter legfőbb ügyész Balatonfüreden jutott hozzá egy kis balatoni luxusingatlanhoz, melyhez saját homokos strand, 450 méteres wellnesskomplexum fedett medencével és szaunákkal, valamint pihenőliget is tartozik.

Az ingatlannal viszont van egy apró kis gond: nem szerepel a legfőbb ügyész vagyonnyilatkozatában.

Polt Péter a Népszabadságnak ezt azzal magyarázta, hogy

mivel a lakást idén vette, ezért csak a jövöre esedékes bevallásában fogja feltüntetni.

A lap úgy számolt, a lakás 70 milliót érhet, de Polt azt állítja, olcsóbban jutott hozzá. 

A legfőbb ügyész tavalyi vagyonnyilatkozatában azt írja, övé egy 110 négyzetméteres Pasaréti úti lakás fele, egy 30 négyzetméteres pince Fónyban, egy 708 négyzetméteres lovasi, művelés alól kivett terület, és egy 2588 négyzetméternyi szántó, gyep Bárdudvarnokon.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A polpot petyus is elfelejtette beirni mint a csuti gázbúvár az egy milliárdot!!!Csoda hogy elfelejtette?hisz ezer felé kell figyelni a haverokra!!!hogy ki tudja mosni őket a balhéjukból!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Hát Istenem, kiment a fejéből. Kicsit szétszórt a sok munkája közben.
Állandóan a rengeteg szoci, liberális és egyéb felforgatók bűneit kell szemmeltartania, hát egy-egy ilyen apróság már igazán nem csoda, ha feledésbe megy.
Egyébként is, a saját Fideszes-köreiben ilyen egyébként se fordul elő, hát neki se jutott eszébe, hogy lett neki egy ilyen kis sufnija.
herczeg0210
Hogy én miért nem tudok kifelejteni egy milliárdot, meg hetven milliós házakat? HÁT MERT NINCS!!!
Levendula
Nem tudom, hol lehet az ő villája, F.ligeten viszont egy olyan szuper ház épült közvetlen a parton, hogy a kerítés többet ér, mint sok embernek a szép nagy családi háza...
justhpeter
@herczeg0210: na most az a helyzet, hogy Polt Potnak is csak az élete munkájából van a rávaló. Valószínű. hogy neked is szorgalmasan kellett volna dolgoznod egész életedben és akkor neked is lenne. Nekem speciel azért nincs mert én elittam.
Desischado
@justhpeter: De haszontalan vagy, elittad a rávalót, te kis beles! Nem jól csináljuk, de a gond ott van, hogy nem tanultunk lopni, csalni, hazudni, ami polt petyának, jó fideszeshez illően, a vérében van!
Törölt felhasználó
És még rá is tesz egy lapáttal, hogy 70 millát érhet, de olcsóbban jutott hozzá:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.