Kedden hiába mondta ki a bíróság, hogy a milliárdos korrupciós ajánlat hátterében állók kiléte feltáratlan maradt, a Fővárosi Főügyészség nem nyomoz tovább – írja a Magyar Nemzet.

Ezzel úgy tűnik, sosem derül ki, hogy ki állhatott T. Viktor András mögött, aki a vád szerint 

olyan ajánlatot tett az amerikai Bunge étolajgyártó cégnek, hogy kétmilliárdért el tudja intéztetni a Századvéggel, hogy a termék áfáját öt százalékra csökkentsék.

A Főügyészség döntését azzal indokolta, hogy

nem vetődött fel olyan új adat vagy körülmény, amely a kedden fordulatot vett kitiltási botrány ügyében újabb nyomozás elrendelését indokolná.

Azt is elismerték, hogy a férfi telefonját nem hallgatták le, mert mint fogalmaztak, ez

 egymozzanatos korrupciós cselekmény volt, nem pedig egy folyamatos, rendszeres korrupt kapcsolat.”

A lap szerette volna tudni, hogy lesz-e belső vizsgálat a lehallgatás elmaradása miatt, de az ügyészség erre a kérdésre nem válaszolt.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem nyomoznak tovább? Miért, amit eddig csináltak az egyáltalán nevezhető nyomozásnak? A ""mi kutyánk kölyke"" ellen?
Nincs benne szoci, liberális vagy DK-s, csak tisztán Fideszes, akkor hol lehetne itt bűncselekmény? Vagy már nem a Pintér-Polt duó intézi ezeket az ügyeket? El vagyok maradva egy brosúrával?
Hellcat
Ejj de érdekes nem? Épp most lett vége mikor kiderült, hogy van valós alapja az egésznek és szinte egészen biztosan a fideszhez köthető a dolog. Ez mérhetetlenül gusztustalan...ezek a mocskos fideszes maffiózók bármit megtehetnek a köcsögláda elvakult fideszes barmok meg még tapsolnak is ehhez...Ez az ország megérett a pusztulásra...A fidesz elintézte, hogy ők a patkány életükben vígan éljenek és, hogy az országnak ne legyen jövője.
Peller Anikó
Ez csak egy egymozzanatos korrupciós cselekmény volt ami nem bűncselekmény !

Tkp az alkotmányba is be lehetne írni, hogy egy 2000 millió forintos kenőpénz elfogadása nem minősül bűncselekménynek amennyiben azt lyó célokraf ordítják és így az mihamarabb elveszti köszpénz jellegét.

A lényeg tehát a következő: a 2000 000 000 forintot egy mozdulattal kell löszpénzzé tenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.