Itt az első áldozata a Facebook újításának, mármint, hogy megszűnik a telefonos böngészőfelületes chatelés. Wintermantel Zsoltnak ezentúl nem lehet üzenni.

A Facebook oldalán tájékoztatta erről a lájkolóit az újpesti polgármester:

Sajnálom.

Mától nem tudunk üzenni itt a fb-on egymásnak.

Nem miattam, a fb miatt, azt írja, messenger nélkül nem lehet. Én pedig azt nem telepítem.

Sajnálom.

Mindez azok után történt, hogy a Nemzeti Kibervédelmi Intézet (állítólag tényleg létezik ilyen) szerint a Facebook online chat, és Messenger alkalmazásának magas kockázati besorolású sérülékenysége vált ismertté, melyet kihasználva a támadó megváltoztathatja a beszélgetés adatait.

Felvetődik egy kínos kérdés: számítógépen még soha nem használta a Facebook chatet?

Szörnyű veszély leselkedik mindenkire, ideje elővenni a levelezőlapokat vagy elmenni egy OKJ-s távírótanfolyamra.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kar, hogy mar nincsenek telexgepek... En meg hasznaltam oket, piszok jo volt...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levarosbukta
@karma1: Gömbfejes írógép?? ÁÁÁÁ az csak álom volt. Ellenben volt margarétafejes elektromos írógép az már csúcsnak számított főleg hogy féloldalnyi memóriája is volt.
nemkati
@levarosbukta: Titokszoba nem a Big Brothersben volt? Nem néztem, de néha belefutottam (sajnos) véletlenül, ott hallottam ezt először. De hogy mi volt ez, azt nem tudom.
levarosbukta
@nemkati: Hahahaha! De igen! A BB-ben is meg a VV-ban is volt titokszoba. Ott mondhatták el az ügyes bajos dolgaikat a bent héderezők! De ez egy egészen más titokszoba mint amit régen annak neveztek! :)
nemkati
@levarosbukta: Köszi. :) Már nem halok meg hüjén. :DD
eszegfu
@levarosbukta: Kösz az információt + a linket is! Nekem semmi sem rémlik még igy látva sem ezzel az ormig géppel kapcsolatban... szerintem az én munkahelyemen nem volt ilyen "modern" eszköz. Jó volt egy kicsit "elmerengeni" a régi irodai eszközökről, meg az életünkről!:)))
karma1
@levarosbukta: Nem, nekunk volt gombfejes IBM gepunk, de nem minden osztalyon. Ahol en dolgoztam, az egy kiemelt osztaly volt, felig-meddig kiserleti, en tervezoasztalbol is megkaptam a legjobbat, ami akkor letezett - a Reiss Ordinat III-at - (klasszul fel lehetett kuldeni a gepet, a fonok nem latta, hogy mogotte mi folyik, en meg elveztem, hogy mindig fel kell allnia, ha ellenorizni akar bennunket...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.