Holnap újabb országos tiltakozó akciót szerveznek a tanárok, miután a kormány mindenben az ellenkezőjét tette annak, amit korábban megígért. A 2010 óta folyamatosan leépített oktatás továbbra is romokban, a Fidesz pedig mára le sem tagadhatja, hogy szánt szándékkal lehetetleníti el teljes generációk tanulását. – írja közleményében a DK.

Úgy folytatják: amikor tele volt az utca dühös pedagógusokkal, szülőkkel és diákokkal, a kormány mindig csitítgatásba és hitegetésbe kezdett, a párbeszéd és az egyeztetés fontosságát hangsúlyozva. Amikor mindenki hazament, akkor jött a feketeleves az iskolák teljes államosításáról, a KLIK további hizlalásáról és a magyar oktatás szándékos válságban tartásáról. Elég volt a Fidesz hazug taktikázásából, ezúttal még hangosabban kell kimondani, hogy Orbán Viktor megbukott oktatáspolitikából, és nincs mentség, amit felhozhatna bizonyítványa magyarázataként.

A Demokratikus Koalíció támogatja a holnapi tanártüntetést. A DK szerint az a kormány, amely tönkreteszi az oktatást, hosszú távon a saját hazája ellen cselekszik. A DK szerint teljesen meg kell szüntetni a KLIK-et, vissza kell adni az iskolákat az önkormányzatoknak és újra biztosítani kell a tanároknak a szabad tankönyvválasztás jogát. A DK szerint az Orbán-kormánynak mindenek előtt be kell ismernie, hogy tönkretette a magyar közoktatást – áll az ellenzéki párt közleményében.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vonotok
Igen ! Valóban holnap meg kell mutatni ennek a hazug, tolvaj kormánynak, hogy ELÉG !!!
Minél többen leszünk annál nagydob lesz erő felmutatás. Igazuk van a pedagogikusnak. Legyen már elég abból, hogy a nép csak kussol, Ők meg játsszák a Csekonics bárokat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@eszegfu: Ha megtanultam írni, kérlek olvass!
eszegfu
@Bringás: Valóban tudsz irni és még olvasni is, csak éppen nem tudod, vagy nem akarod értelmezni a kérdést...ez a kompetencia hiánya!!
Bringás
@eszegfu: Örülök, hog csak hülyének nézel, nem gonosznak! :-))))))))))))
Bringás
@eszegfu: Pusztán lefordítottam az állításod érthető nyelvre!
kukac50
Aki nem Fideszes és nem elégedett a kormány munkájával mindenkinek a pedagógusok mellett kellene lenni. a Fideszesek minden dumát képesek benyalni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.