Péter nevű olvasónktól kaptunk fotókat az Erzsébet térről, amin láthatóan a februárban a Nemzeti Választási Irodánál feltűnt kopasz izomemberek egy része álldogál az Erzsébet téren. Ez persze önmagában még nem lenne feltétlen izgalmas, lehet hogy csak meglátták a környéken Nyakó Istvánt, és rutinból elkezdték követni. Viszont Péter azt írta nekünk, hogy a kopaszok a téren várakozó taxisokkal vitatkoznak valamin, és a fotóin az is jól látszik, hogy rengeteg a környéken a rendőr. Kerestük a BRFK-t, hogy mi történik a téren, ha elárulják, akkor arról be fogunk számolni.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Az egyik kopasz ráadásul még ugyanabban a pólóban is van, amit a választási irodánál viselt. Kihallgatták már ezeket? Vagy még mindig nem találja őket a rendőrség?
Aki Én
@human: Ez feltűnt nekem is, vicces. Ráadásul a párjával van itt is. Milyen megható, hogy sehova nem mennek egymás nélkül.
human
@Aki Én: Mi látjuk, de a rendőrség számára ezek láthatatlanok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.