Erre az 59 darab földbe ásott lyukra ment el 558 millió EU-s támogatás A bicskei menekülttáborral szemben áll az a drótkerítéssel elkerített terület, amelyen mindössze 59 darab, földbe ásott lyuk és néhány zászló nélküli zászlórúd árválkodik. Az ide tervezett logisztikai központra összesen 558 millió forintnyi uniós támogatás ment el; a palyazat.gov.hu szerint a beruházás megvalósult, a projektet sikeresen lezárták. Az utolsó részletet idén május 9-én fizette ki a támogatáskezelő.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Nem szeretnék a szexizmus csúf vétkébe esni, de nincs az a lyuk, ami 9.4 millát megérne. Ha meg a földbe van ásva, akkor pláne nem...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
Abban az országban ahol a regnáló miniszterelnök falusi budijának sarkaiba milliárdos közpénzből futballstadiont és futball akadémiát lehet építeni, az az ország elveszett, ott genetikusan alattvalók élnek, ott a csókos, tolvaj maffiózó állami vezető és a haverok bármit megtehetnek.
Láthatjuk a kerítésépítés sem a menekülteknek szólt, hanem az elkóborolt fideszes birkáknak. Azt is tapasztaltuk, hogy hatásos volt, mert legalább 300 ezer birka visszatért az akolba! Ez a vezérnek minden pénzt megért!
A kerítésről! Egy kis matematika, 29 milliárd, az 165 000 Ft méterenkénti árat jelent. Ilyen árban még címeres kovácsoltvas kerítést is lehetett volna készíteni!
29 milliárd (!)a hülyének is megéri. Ennyit kidobni ezért a semmit nem érő csirkedrótért?
Kérdésem, vajon ki volt az a hülye akinek megérte...
JAJMÁR
A támogatáskezelő bűne!
(Persze a csalóké, de hát a csaló csal, ha engedik.)
sokanvagyunk
Cukorgyárra semmit nem adott volna az EU - hát lukra futottak.
solidedge
Az öszeg csak első hallásra magas. Egy 30 tagú mérnöki iroda tervezte meg két év alatt, majd egy 20 tagú földmérő csapat mérte ki a lyukak helyét, Józsi ezután kiásta.
eugen4402
Nem szeretnék a szexizmus csúf vétkébe esni, de nincs az a lyuk, ami 9.4 millát megérne. Ha meg a földbe van ásva, akkor pláne nem...
papa.49
@eugen4402: Egy kivétel van ha oda beföldelhetjük a bandát, mindet, én azt mondom ,,mégis megérte,, ))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.