Bár ez egyelőre még csak feltételezés, hiszen legutóbb is kiderült: a fideszes borász-képviselő Facebook-oldalán ki-be járnak a hackerek, akik ráadásul ugyanolyan stílusban írnak mint ő.

Szóval tényleg csak tegyük fel, hogy ezt most Tiffán írta:

Kedves Fiúk! Tisztelt Kapitány Úr!

Megnézve az eddigi kettő és fél meccset... ez nagyon kemény lesz! Itt mindenki harap, mint az atom! Hatalmas szervezettségre, fegyelemre lesz szükség, főleg a védelemben! Zárjatok össze, gyorsan oldjátok fel az osztrákok támadásait, és kérlek Benneteket, ne tili-tolizzatok a saját tizenhatosunk előtt, mert úgy leszedik a labdát a lábatokról , mint a cseresznyét a szomszéd fájáról! Okos és gyors kontrákkal válaszoljatok! Rakjatok előre szemfüles, kemény és gyors csatárokat, akik a magyar furfang és vitézség szellemében halálra itélik az ellenfél hálóját! A szabadrúgásokat pedig kizárólag a Balázs rúgja! Szögleteknél a Juhász Roli menjen fel, és pöccintse be a labdát! Szerény véleményem szerint a Böde Dani és a Priskin Tomi legyen a két támadó ék, s ha a szövetségi kapitány Úr úgy gondolja, néha Szalai Ádám is harcoljon elöl. Szerintem, Ádám nem érdemli meg a támadásokat, még akkor is, ha a németek ellen nem jött össze neki. Ő is ember, s bár lelkesen kűzdött, formáját vesztve olyan gyalázkodásokat kell a net-en elviselnie, ami embert próbáló. Ádám! Veled vagyunk, és tudjuk, hogy mindent meg fogsz tenni a magyar válogatott sikeréért! Mindezek mellett, akkor is: BÖDE DANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És még valami, Srácok: 1986. Mexico . 6:0- ra kaptunk ki a ruszkiktól. Ezt a szégyent azóta magán hordozza a magyar fociszerető közönség, vagy talán az egész Nemzet. Ezt a gyalázatot mossátok le most! Szívünk minden dobbanásával Veletek leszünk!!!!

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Valami jo utos szert hasznalhat ez a hulye...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@koszpeko: Hát??? Rosszabb talán nemigen lehetne a magyar ""foci"".
Borsodi
@koszpeko: Annak Orbán mehetne inkább,neki volt a jele a labda az óviba. Tiffán Zsoltnak a szivacs.
glorianna
Hihi, Tiffán nem tudja, hogy a focit két csapat _egyidejűleg_ játssza :D
vadnarancs
Zsótika! Most azoknak a ruszkiknak a f...t sz...játok!!! Szóval csak óvatosan!
Aki Én
Ez nem fideszes, vagy nem tud az új orosz-magyar barátságról?
Egyébként mivel spanolja így fel magát, és mióta foci szakértő? Vagy kellő mennyiségű bor után már mindenhez ért a magyar? Vagy megint az UFÓ-k voltak?
Toby
Na látjátok feleim szümtükkel, hogy a bor-ász, miért nem bor-ész?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.