Mivel Orbán Viktor és kormánya szereti a focit, a Klub Rádió hallgatóinak 88%-a nem tud tiszta szívvel drukkolni Magyarországnak és a magyar csapatnak az Európa-bajnokság alatt – ez derült ki a balliberális elfogultságú rádió saját hallgatói között készített betelefonálós közvélemény-kutatásából. A Klub Rádió minden nap feltesz egy kérdést a hallgatóinak, melyekben – adásaikhoz hasonlóan –többnyire Orbán Viktor vagy a kormány kritizálásával foglalkoznak. Csütörtöki kérdésüket a szintén balliberális elfogultságú HVG korábbi főszerkesztő-helyettese, Horváth Zoltán tette fel. A kérdés ez volt:“Arra szeretnék a tisztelt nagyérdeműtől választ kapni, hogy amennyiben ez a csapat megkezdi a szereplését, a rövidesen kezdődő, remélhetőleg kezdődő foci Európa bajnokságon, akkor mindazoknak a körülményeknek a fényében, amit a jelenlegi kormányzat focimániájáról, illetve a foci ellen tett lépéseiről tudunk, tudunk-e tiszta szívvel drukkolni a magyar csapatnak, vagy ezt a drukkolást valamilyen...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Túl azon az apróságon, hogy mik a tények (gondolom láttak néhány mérkőzést) - bár én sem bal sem lib nem vagyok -, de a foci átpolitizálást Őfenesége művelte. Ennek megfelelően, ha a vakszerencse úgy hozza, hogy nem lesz leszerepelés, azt az ő sikerének kell majd tekinteni, ha marad a realitás az meg a háttérhatalom, Soros és Gyurcsány bűne lesz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
koszpeko
Mindenkitől bocsánatot kérek,de én semmilyen szinten nem szurkolok a válogatottnak.
Miért?
Mert ha esetleg valamit elérünk teli pofával fog szólni a fityisz média,hogy érdemes volt az eü. vagy az oktatás helyett stadionba fektetni.
Egyébként HAJRÁ IZLAND!!!
3 igazolt játékos van a válogatottjukban a többiek munka mellett edzenek és fociznak.
Nálunk profi a labdarúgás és ugyan ott vagyunk mint Izland.
koszpeko
@nyanya001: Nem olvastam csak most ezt a cikket,de nagyon szépen köszönöm.
jolibaba
Restellkedve, de be kell vallanom, nem a magyaroknak szurkoltam, mert Orbán miatt utálom az egész focit.
De azért -főként a családom férfi tagjai miatt-örülök a magyar győzelemnek.
Hát itt tartunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.