Úgy tűnik, nem a Magyar Nemzeti Kereskedőház volt az egyetlen, aki a Quaestor csődbejelentésének napján még hozzájutott a pénzéhez. Az atlatszo.hu azt írja, négy magánszemély is sikeresen kimenekített százmilliókat,

köztük egy állami sofőr is, aki így közel 200 millió forinthoz jutott hozzá.

A B.G.R. monogramú személy egy fontos közhivatalnál lett sofőr a 2010-es évek elején. Az Átlátszó kiderítette, ugyanúgy hívják azt a férfit is, aki 2015. március 9-én, a Quaestor bedőlése napján közel 200 millió forintját vette ki a brókercégtől.

A csődbejelentés napján összesen 333 személy vett ki pénzt Tarsoly Csabáék cégcsoportjából, többnyire milliós nagyságrendű összegeket, de akadtak nagyobb tételek is.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Patkányék vajon honnan kapták a fülest, hogy menni kell a léért?
Hofipisti
Nem véletlen, hogy migránsozunk, tönkre teszik az iskolákat, szivárogtatják ki az esetlegessen akár belső "vitákat". A lényeg: mindenki foglalkozzon mással, nem a bróker-százmilliárdokkal, melyeket - a Fővárosi Főügyész szerint - "világbajnok" nyomozással fordítottak át a bíróság felé.
kukac50
Kapott egy fülest! A Politikusok és önkormányzatok is az utolsó időben vették ki a pénzeket.
A 3 utazó táskás férfit akik a Quaestor- ba bementek, és nagy táskákkal jöttek ki ,kihallgatta e már valaki?
Desischado
Vajon honnan volt a füles? Van rá egy tippem.
verőce21
@RonaGyuri: Ezek az "urasági sofőrök" korábban évekig hordták a "menekülteket" szerb határtól az osztrák határig. Hogyan vettek volna fel képviselők milliós benzinpénzeket, többszázezer km-es kocsijaik után, mikor egész nap a Parlamentben ültek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.