Nyolc nyomozó nyolc órán keresztül tartott házkutatást Spéder Zoltán, az FHB és az Index tulajdonosának budai ingatlanjában, ahol iratokat foglaltak le, csakúgy, mint korábban a Magyar Postánál és az FHB-csoport több érdekeltségénél – értesült a Figyelő.

A lap úgy tudja, a nyomozás három szálon folyik: 

Hogyan vett 49%-os tulajdonrészt a Magyar Posta az FHB Kereskedelmi Bankban?

Milyen körülmények között adta el a Magyar Posta az MPT Security Zrt., vagyis a pénzszállító cégét?

Hogyan osztozott meg az FHB és a Magyar Posta a Díjbeszedő-csoport érdekeltségein?

A Spéder elleni hadjárat eredménye többek között az lehet, hogy az Index Simicska Lajos, míg a Népszabadság és a Nemzeti Sport Mészáros Lőrinc érdekeltségébe kerül.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ez rekord idő ahhoz képest, hogy a Quaestor bedőlése után két hétig az igazgató környékére sem néztek. Pedig ott hány milliárd tűnt el? 150?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Mekkora kéró lehet ahol nyolc órán keresztül nyolc ember kutakodik. És talán csak azért hagyták abba, mert letelt a nyolc órás munkaidő???!!!
papa.49
@eugen4402: igazad van a bizonyíték most került arra a helyre ahol ,,felfogják lelni,, mert a pacákot ki kell csinálni!!!
Egyébként meg ma aki otthon tart ilyen iratokat hát az meg is érdemli, hogy megtalálják azokat!!!
eugen4402
@papa.49: Gondolom, annyi esze neki is volt, hogy a "személyi biztosítékait" olyan széfekbe rejtse, ahol a kutató-expedició tuti nem keresi. (Lázár barátja nem lehet hülye.) Az a bordeaux-i kézfogás a VIP páholyban sok mindent elárult: Csányi marad, új "OTP"-re nincs szükség, a médiabirtoklás csak hullámgyűrű, a mélyben zajló folyamatok kívülről is látható jele, eszköz a félremagyarázásra.
papa.49
@eugen4402: Igen most a magyar piac újra felosztása kezdődött meg, kicsi az ország ennyi ,,éhes cápának,, most kicsit felfalják egymást, és a legerősebb, vagy a legtöbbet tudó, vagy a legjobban nyaló maradhat)))))))))))))))))))
eugen4402
@papa.49: Latin-Amerikában mindig várják őket a jóbarátok, mert a nemzetközi körözések is elévülnek az idő múlásával...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.