A Magyar Közös Képviselők Egyesülete arra kéri a közös képviselőket, számvizsgáló bizottsági tagokat, tulajdonosokat, hogy tűzzék ki a magyar zászlót a társasházakra a labdarúgó Európa-bajnokság (Eb) ideje alatt.

A szervezet az MTI-vel csütörtökön azt közölte: ezzel a gesztussal szeretnék megköszönni a magyar sportolóknak a hihetetlen teljesítményüket.

"Az elmúlt évtizedek legfontosabb sporteseménye zajlik, amely a magyar társadalom minden rétegét megmozgatja. A magyar válogatott sikere előtt nem lehetnek közömbösek a közös képviselők sem" – írták a közleményben.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Helyes, minden reggel himnusz, este meg szózat, délben pedig - ha nincs a közelben templom - akkor a közös képviselő antik Suzukiját ütni egy doronggal, harangozás helyett, éjszaka, a későn hazatérőkkel pedig hangosan felolvastatni a társasházi szabályt, aki piásan esik haza, az megnyerte a szombat-vasárnapi lépcsőháztakarítást, minden emeleten "hajrá magyarok" teli torkos óbégatással!
Legyen rend, fegyelem és "szeressük a focit".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@eszegfu: Ki kell ábrándítsalak! Mi vagyunk többen, csak a haverjaimnak nincs gyomra ilyen helyen járni!
eszegfu
@Bringás: Ki kell ábránditsalak: "ilyen helyen" bizony tisztelt @Bringás: nem vagytok többségben, itt egyedül vagy! Neked sem kötelező, mert árt az egészségednek, mármint a gyomrodnak!
Bringás
@eszegfu: Drága! Dehogy bánt ez engem! Hamarabb kapnak gutaütést a liberátorok, mint én. B-24 hozta Budapestre a demokráciát 1944-ben! Ma sincs ez másképp, csak most F-117-nek nevezik!
Cicamama55
Még Révész Máriusz is azt nyilatkozta, hogy az emberek többsége nem hinne Rogánnak, a Fidesz második emberének...Hol a többség??
silber13
@Bringás: 06:20 07:54-re " És amúgy komolyan, ki nézi a sánták futóversenyét?" Hát ezt írtad! Félelmetes, mekkora bunkó paraszt vagy!!
silber13
@Bringás: Figyelj csak! A B-24 Liberatorok túrót hoztak ide,nem szabadságot! A B-17.esekkel karöltve sikeresen szétbombázták a szolnoki a debreceni vasűtállomást és kornyékét! Szétverték az almásfüzitői ipari létesítményeket. Ez volt a Foggiából támadó 15. amerikai légihadsereg ténykedése. Na meg Pest is kapott rendesen.
És elnyöghetnég, hogy kerül a csizma az asztalra? Hogy kerul ide az F-117.es? Mert ugya az akkor még nem is létezett! Megint ontod a maejhaságaidat! Tényleg buta vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.