A magyar feldolgozóipart és élelmiszer-kiskereskedelmet meg kell erősíteni, a kormány ennek megvalósításáról társadalmi egyeztetést kezdeményez az agrár- és az iparkamarával, valamint más ágazati érdekképviseletekkel – közölte a Miniszterelnökség vezetője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Lázár János úgy fogalmazott:

a multinacionális nagyvállalatok egy részének ideje volna elhagyni az országot ahelyett, hogy "Magyarországra zúdítja Európa élelmiszer-ipari szemetét".

A miniszter szerint a magyarországi agrártermelés akkor tudna boldogulni, ha a feldolgozóipar magyar kézben lenne, és a magyar feldolgozók szempontjai érvényesülnének a kiskereskedelemben.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Na, a Lidlben, az Aldiban soha elő nem forduló luxuspatkány tép a mocskos pofáját a multik ellen, amikor a hazai vállalkozások messze nem tudnának annyi munkahelyet teremteni, mint amennyit a multik?
A magyar cba-s mozgó parizer és folyékony halmazállapotú eper mennyivel jobb - te pöcs?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyuska
Ez a társadalmi egyeztetés úgy nézne ki, mint a hétvégi boltzár esetében? Vagy mint a magánnyugdíj pénztár tagok megzsarolása? Tapasztalataim szerint az egyeztetés alatt a Fidesz azt érti, hogy ők megmondják mi lesz, nekünk meg kuss van.
nyanya001
Én is elhajtanálak benneteket úgy, hogy soha ne találjatok vissza !
Ismét több tízezer munkanélkülit csinálnátok ti mocskos ganyé !
nemjoezigy
Ez megint a fideSSes politika része!
A KÜLFÖLDI multik szidása, mert ugye a hazai multik azok jók. Nekik a népnyúzó gazdagoknak és a kormánynak biztos jó, mert érdekeltségeik vannak benne!
A nép meg vegye meg a szemetet, mindkettőtől!
Mert a külföldi a profitért van itt, lásd sok termék drágább itt, mint Ausztriában, Németországban, Angliában!
És ezért is ez a népnyúzó kormány a felelős, mert nem biztosít átlátható, igazságos viszonyokat!
Persze ezektől igazság nem várható, mert zsigerből se tudják, hogy az mit jelent!
Sziszifusz
A migránsokkal való fenyegetődzés már kezd hatástalanná válni, ezért elkezdik, felelevenítik a "szemét" multikkal történő hadakozást. Ami csak szájhősködés, mivel tisztában vannak azok fontosságával. Nélkülik a magyar gazdaság egy pillanat alatt összerogyna.
bakegya
Tudod mikor fogom én akár a saját szemetemet is guberálni!-csináld ki magadat és a főnököd mahinációit-viszek egy pár zsák pedpalackból újrahasználatos koszorút a remetésetekre.
justhpeter
1 lépés: Adja fel a multi. 2 lépés: Vásárolja fel a multi itt hagyott dolgait a fideSS frakció. 3 lépés: Hirtelen váljon szükségessé a "világpiaci ár" elérése. 4 A frakciótag és rokonsága emelt áron adhassa el a feketén beszerzett szart a lakosságnak. 5 lépés: Lám megteremtődött a fideSSsaját lábon állása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.