A következő hetek valószínűleg legnagyobb botrányát robbantotta ki pénteken  Portik Tamás azzal, hogy vallomása szerint egyszer 10 millió forintnak megfelelő eurót vitt el személyesen Rogánnak kenőpénz gyanánt. Cserébe a "Tóni" elintézte a piaci árnál jóval kedvezőbb értékbecslést.

Rogán minisztériuma így reagált Portik vádjaira:

A Rogán Antal kontra Juhász Péter perben Juhász Péter arra is képes volt, hogy egy gyilkosságért jogerősen elítélt bűnöző meghallgatását kérje. Portik Tamás és Laborc Sándor, aki a Gyurcsány-kormány alatt a Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgatója volt többször találkozott egymással. Két találkozójukról 2008-ban készült lehallgatási jegyzőkönyv, amely szerint Portik Tamás arra vállalkozott, hogy fideszes politikusok kompromittálására gyűjtsön vagy gyártson információkat. Az egyik ilyen lejáratandó politikusként Rogán Antalt említik meg. Ezen tények ismeretében, bármi, amit Portik Tamás mondd, teljes mértékben hiteltelennek tekinthető.

A június 17-én sorra kerülő tárgyaláson azonban nem csak az Együtt politikusa kívánt tanúkat megszólaltatni a bíróság előtt, hanem Rogán Antal is, akinek jogi képviselői két, az ügyben releváns információkkal rendelkező rendőr meghallgatását indítványozták, akik cáfolni tudják Portik Tamás hamis állításait. A bíróság azonban első alkalommal elutasította az idézési kérelmet azzal az indokkal, hogy a tanúk idézhető címe a bíróság állítása szerint nem állt rendelkezésére. Az ismételt bejelentést követően a tanúk meghallgatásának ugyan már nem volt akadálya, ennek ellenére a bírónő jelezte Rogán Antal jogi képviselőinek, hogy a tárgyalásra ne állítsák elő a tanúkat.

Reméljük, hogy a jövőben sor kerülhet a bíróságon az említett rendőrök tanúként való meghallgatására, hiszen ők azok, aki cáfolni tudják Portik Tamás hazug állításait. Rogán Antal soha, sehol nem találkozott Portik Tamással, se házibulin, se máshol, ahogyan Pápa Marianne-t sem ismeri, vele sem találkozott személyesen. Tanúkat fogunk megidézni, akik cáfolni fogják a gyilkosságért jogerősen elítélt Portik hazugságait. A mai nap is fényes bizonyíték arra, hogy kapcsolat Juhász Péter és Portik Tamás között van.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Még Portiknak is előbb hinném el, amit állít, mint a kis sunyi viszketeg hüllő arRogánsnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@nemkati: Nem egeszen. Ha Portik hazudik, kap meg egy 5-ost a tobbi 15-hoz. Azert az nem mindegy am! Nincs ertelme, hogy hazudjon, mert csak maga alatt vagja a fat. A birosagnak kell bebizonyitani a vad allitasait, sajnos, ebben rogan nyero lehet, mert szabadlabon van, mert mindenki segiti, es mert tud talalni valami jol megfizetett hamis tanut, hogy befeketitse Portikot. A nagy kaksi abban lenne, ha Portik eloszedne a megdonthetetlen adujait, esetleg meg tanukat is, akik idoben meg tudjak cafolni rogan hamis tanujait. Ez innentol kezdve mar egy idegjatek lesz, arra inkabb tippelek, hogy valami eljarasi szabalyszegest fognak talalni, elnapolast, gyerekszulest, napkitorest, barmit, amivel huzhatjak az idot, es az sajna nem Portiknak dolgozik, csak ha van neki egy csomo dugi terhelo adata. Jo lenne tudni, mit gondol errol Simicska...
nemkati
@karma1: Így igaz, jók a megérzéseid. Ha Portik hazudik, kap még egy adag börtönt. Ha Rogán, akkor megússza. Ilyen tökéletes korban élünk. :(
Peller Anikó
Egy pillanatig azt hittem kénsavval reagáltak, de sajnos nem. Így aztán maradt a: Blöff, Blöff, Böff.
Toby
Ezzel a parazitaügyi minisztériumi mellédumával az is gond, hogy Portik soha nem mondta, ismerné Juhászt és vica-verza!
F_Viktor
Ha én fityesz szavazó lennék, s nem akarnám, hogy hazaárulónak tartsanak amiért az országot kifosztó maffiát támogatom, akkor csak az nyugtatna meg, ha a tóni, s védelmi minisztériuma karaktergyilkosságok helyett azzal bizonyítaná igazukat, ha tisztázná, hogy azok az ingatlanok értékbecslése a piaci árakat realizálták.
De az elmúlt két évben, mióta Juhász ezt a témát feszegeti, sem a tóninak, sem a birkáinak nem jutott eszébe!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.