Interjút adott egy francia lapnak Matus Sándor, az izlandi másodosztályban szereplő Thor Akureyri kapusa. Az egyedüli magyar, aki profiként futballozik Izlandon. "A Videotonnál kezdtem a pályafutásomat. Édesapám szintén labdarúgó volt, tehát nem volt kérdés, hogy én is az leszek. Tíz évesen kezdtem el focizni, amikor még a magyar focit magasan jegyezték. A válogatott ekkor szerepelt utoljára világbajnokságon és a Videoton BEK-döntőt játszott a Real Madriddal. Sajnos, akkor hanyatlásnak indult az egész"– fogalmazott Matus, aki ezt követően Orbán Viktor és a foci kapcsolatáról beszélt. "Mióta ő a miniszterelnök, rengeteget teszi a magyar labdarúgásért. Egy olyan ember, aki imádja a sportot és fiatal korában maga is rúgta a labdát. Az általa befektetett pénz megtérült, kulcsszerepet játszott az Eb-részvétel kiharcolásában. "

Forrás: eb2016.24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Szánalmas .ez az előre megrendelt és megírt, a széthízott rinocéroszt dicsőítő cikk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Szánalmas .ez az előre megrendelt és megírt, a széthízott rinocéroszt dicsőítő cikk.
silber13
@perfekt: Azt hiszem, már késő a kimászáshoz...
Yoda69
Mi koze a sok uj uresen kongo stadionnak a magyar valogatott kijutasahoz? Mazlink volt mert a norvegok leneztek minket es tartalekos csapattal alltak ki ellenunk. Ennyi.
perfekt
Tényleg mondom-tisztelem az embereket de a hülyeséget nem bírom-igazad van-és szomorú,is egyben. Wc papírok! A háta is vízköves már nem csak a víztorony a nyakán.
Nil
Akkor gyere haza focizni. Van elég üres stadion az idegenlégiósoknak.
A kijutásról meg inkább nem mondok semmit
Toby
Igeeeeen! Orbánc - a genyó! - rábolintása nélkül az EB-t sem rendezhették volna meg!
A Duna is visszafelé folyna!
Az 1 nap/24 órás időbeosztást is orbáncnak köszönhetjük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.