Késsel támadott meg egy 19 éves lányt egy 20 éves pakisztáni férfi Budapesten – hangzott el az M1 aktuális csatornán szombaton.

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a hírműsorban azt mondta, az eset pénteken történt, a férfi elvette a lány telefonját és pénzét, az esetet a kamerák rögzítették, ezért az elkövetőt a rendőrség elfogta.

A pakisztáni állampolgárt korábban a határon fogták el tiltott határátlépés miatt, majd menekült kérelmet nyújtott be, azt elutasították, ez ellen fellebbezett, hat hónappal később pedig Bicskére került, onnan érkezett Budapestre.

Bakondi György szerint feltehetően a továbbutazásához szükséges pénzt akarta megszerezni, és ebből az esetből is az látszik, hogy a migránsok "közterületi működése" sokszor a törvényességbe ütközik Európa-szerte.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Azt a qrwa hét-meg a nyolcszázát! Több százezer, átvonuló menekült, valamint a menekült táborokban elhelyezettek közül akadt egy renitens!
Vezércikkeeeeeet, statáriumooooooot, terrorveszély...terrorveszély...terrorveszély...nyílt akasztást...plakátokat (magyarul!) hogy Iszlámábád is megértse !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.