A XXI. század fejlett országaiban egyre kevésbe probléma az élelmiszerhiány. Sőt, épp ellenkezőleg, egyre nagyobb a bőség. Pár ezer évvel ezelőtt az ember nem tudott leugrani a boltba, amikor megéhezett, hogy beszerezzen némi ennivalót. Nekik kellett valahogy levadászni, összegyűjtögetni, vagy…

Feltöltő: novreka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
mivel hízásra hajlamos vagyok, ezért visszafogottan kell táplálkoznom...cukor is fenyeget, de valamennyire fogva van...

tehát okosan, kulturáltan, a szervezetnek tökéletesen kielégítve az igényeit kell táplálkoznim...

példul...ugye vettem egy kiló kovászos ubit..mert az nem hizlal, egészséges, és melegben meg különösen élvezetes...nade nagyon fínomra sikerült, ezér hip-hop három szem egyből eltűnt...attól viszont baromi éhes lettem..nos egy kis diétás tökmagvas rozskenyér háromdeci nagyon sovány kaukázusival...eddig minden ok... délfelé már nagyon éhes vagyok, tehát csinálok egy zsenge, kimondottan diétás filézett csirkecomb pörköltet...amíg készül a pööri alap, addig betolok három(négy) füstli virslit csak úgy lisztes áru nélkül sok mustárral..
ezután az elmaradt reggeli bő tejeskávémat beöntöm a bajszom alá...két óra múlva csak tejföllel gazdagítom a pörit, mert úgy az igazi...ha már diéta, legyen élvezetes..lehűtöm, eszegetem, de ehhez is jobb egy szelet tökmagvas rozs(az a német nehéz kockakenyér)..
a nejem közben elkészítette a málnalekvár aktuális főzetét, ami kimaradt az üvegekből, azt beleönzi a kefírmbe, én meg a számba..

...és így megy ez a karcsúsító diéta nap mint nap...a hasam meg egyre nagyobb,,,hogy mitől? hát a franc tuggya...még estefelé vagy fél adag a sovánka tejfölös csibéből, és tv közben két szem koviubi...természetesen lefekvés előtt már baromi éhes vagyok, hát letolok háro szál füstlit mustárral...fürdés, fogmosás, szundi..
valamiért reggelre már éhes vagyok, tehát négykor készítek egy kimondottan sovány gombát, cak úgy párolva, de a maradék pöriből toldok hozzá..fél ötkor mint egy jóllakott napközis irány az ágyikó..

na milyen diéta? jó mi?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@wagabund: Te viszed az aranypálma díjat :DDDDDDDDDD
Mézike
@Csodálkozó: Jesszus! Az engem kivégezne.:-) Igaz a meggyet sütiben, befőttben szeretem, kicsit savanykásan konyakosan. Először csak Papusnak raktam pár üveggel konyakos meggyet , most + már mindet úgy rakom.:-)
papa.49
A pénztárca a legnagyobb úr ebben a kérdésben sajna...
Csodálkozó
Én savanyú káposztát is csinálok magamnak, szeretem a savanyú ízt.
De rumos/konyakos meggyet is tettem már el, sajnos hamar elfogyott...
Cseresznyét, meggyet, bogyós gyümölcsöt csavaros tetejű befőttesüvegben, szódavízzel a legegyszerűbb eltenni, próbáltam.
novreka
Amúgy a cikket elolvastátok? Szerintem érdemes! :)
kkalman
@wagabund: ma, 05:29 Soha nem értettem, hogy lehet úgy aludni, hogy közben a farkasok acsarkodnak. Legény koromban, ha éjjel hazaértem valamelyik bárból, vagy egyéb szociális elosztó központból,még főzni is nekiálltam magamnak, hogy a farkasok ne acsarkodjanak, és tudjak aludni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.