Új beruházást hajt végre a Hell Energy Csoport Szikszón, a 320 új munkahelyet jelentő fejlesztéshez a kormány hétmilliárd forint támogatást biztosít – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

Kiemelte: a száz százalékban magyar vállalat a negyedik legnagyobb energiaital-márka a világpiacon, mára világmárkává nőtte ki magát, és egyes országokban piacvezető is lett.

Az új gyárban évente 1,2 milliárd alumíniumdobozt fognak előállítani, ezzel a cég megnégyszerezi korábbi kapacitását – lelkendezett Szijjártó Péter.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@leszúrt rittberger: Koffein+cukor.
Ez csak akkor egészségtelen, ha nem ők veszik le a sápot, hanem a gaz külhoni.
A mi cukrunk, koffeinünk az emberbarát , az övéké az káros. Egyszerű ez, mint a Fideszes észjárás.
Levendula
"Az energiaitalok mindegyike több koffeint tartalmaz, mint egy kávé, alkohollal való kombinációjuk pedig különösen aggodalomra ad okot - állapították meg amerikai kutatók. Mint John Higgins kutatásvezető elmondta, az energiaitalok koffeintartalma 70 és 200 milligramm között van dobozonként, míg egy csésze erős kávéban 40-től 150 milligramm koffein található. Még nagyobb probléma, hogy az összetevők, így a guarana, taurin, gyógynövények, ásványi anyagok és a vitaminok egy része kölcsönhatásba léphet a koffeinnel.

Ezek a kölcsönhatások befolyásolhatják a szívritmust, a vérnyomást, sőt még a mentális állapotot is, különösen akkor, ha nagyobb mennyiségben vagy alkohollal együtt fogyasztják."
namihami
@Levendula: Ez igaz, de: ""Kicsit cukrosabb, kicsit koffeinesebb, kicsivel több benne a káros anyag, de a mienk.""
Miként azt oly képletesen mondá Virág (Szijjártó) elvtárs.
Toby
Nincs más hátra, mint megtudni, melyik nyalogány érdekelt a szittyó felfuttatásában!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.