Hiába számolta fel a rendőrség a reggeli demonstrációját a Ligetvédőknek, a Liget-projekt ellen tiltakozó aktivisták 11 óra tájban átjutottak a kordonon, és felmásztak az épületre – írja a 444.hu.

A reggeli demonstráción csak néhányan vettek részt, a bejárat elé ültek le. A kiérkező rendőrök a demonstrációt felszámolták, az aktivisták, öt személy ellen szabálysértési eljárást indítottak.

Ezután egy órával az épület másik oldalán a Ligetvédők egy kis csoportja, a Riddim Colony énekese, Komáromy Gergely vezetésével áttörték a munkaterületet védő kordont, és felmásztak az épületre.

A 444 tudósítóját erővel vitték ki a területről a kopaszok.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemfideszes
@Csizmás Kond: Amúgy meg veled együtt (már ha fizetsz adót Magyarországon) minden olyan vasúti társaságot mely állami pénzt is kap a működéséhez, így pl. a MÁV-ot is.
Számold már ki, hogy napi 30 utas és 500 forintos jegyár mellett, mikor is fog megtérülni a 857 millió forintos építési költség? + az alkalmazottak fizetése, üzemanyag, karbantartás, peronvilágítás stb. stb.!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gyuszka
@nemfideszes:Te majmok gyöngye ennyi erővel Magyarországon jelen pillanatban egyetlen egy keskeny nyomsávú vonal sem nyereséges. Sőt nagyon is veszteséges, de nem is azért lettek építve, hogy nyereséget termeljenek.Akkor be kell zárni mindet? Bár ezt neked hiába is magyarázom, felfogni úgy sem tudod.
human
@koszpeko: Igen. Kész kabaré volt. Hetente járt vizeletet adni, hogy bebizonyítsa nem is drogozik. Csak szakértők elmondták, hogy a vizeletből csak pár napig lehet kimutatni. Körömből vagy hajmintából viszont akár hónapokig visszamenőleg ki lehet mutatni a drogot. Ilyen mintát viszont nem adott. A poén az volt, hogy abban a kórházban adott mintát ahol apukája volt az igazgató.
satan
@Bringás: Kérdésre nem válaszoltál. Egyes mint a Lázár.
Ja a jobbik jelen pillanatba a harapós kóbor kutyákat helyezi előtérbe az emberekkel szemben.
surdilloFUJT
@Bringás: Az ország selejtjeit akartad irni,ugye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.