Piaci információk szerint Ómolnár Miklós régóta kitartóan udvarolt Habony Árpádnak, míg végül az megengedte neki, hogy a Ripost is a Fidesz verőmédiájának része lehessen. Ehhez képest a szennylap mai, Volner Jánosról készült lejáratócikkét eléggé elnagyolták.

Egy fiatal nővel autózott egy budapesti benzinkúttól egy Pécel határában lévő bozótosig a Jobbik frakcióvezetője és húsz percet töltöttek ott – írja sokat sejtetően a konzervatív lakájbulvár, és képeket is mutatnak Volner és a nő találkozójáról.

A ma 10 órakor megjelent írás egy titokzatos "olvasóriporterre" hivatkozik, mint a leleplező fotók beküldőjére. És nagyon aktívak lehetnek az egyébként senkit nem érdeklő Ripost összevásárolt olvasói, mert a "Légy a Ri­post ol­va­só­ri­por­tere!" felhívást valójában még csak 26-án este tették közzé az oldalon.

Ennél is érdekesebb azonban, hogy a fotók URL-jéből jól látszik, a képeket már június 24-én feltöltötték a szerkesztőségi rendszerbe, vagyis a "légy az olvasóriporterünk" felhívás még sehol nem volt, amikor a cikk már régen készen lehetett, arra várva, hogy élesítsék. 

Valami bűzlik a Ripost lejáratócikke körül

Abba pedig bele sem gondolunk, hogy micsoda bűvészmutatvány lehetett ilyen profi, nagy objektívvel készített képeket lőni hátrafelé, vezetés közben...

Volner egyébként nem kommentálta a képeket, ettől viszont még a Ripost cikke sem kevésbé büdös, hazudták ők már a saját újságírójukat is Kiszel Tünde szeretőjének.

A Jobbik sajtóosztálya azt közölte, a politikust az eset napján valakik a Képviselői Irodaháztól 40 kilométeren át követték, a Ripost felvételein látható hölggyel pedig "Volner János hosszabb ideje magánéleti kapcsolatban van."

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Cicamama55: omolnar miklos vallalkozik ra, neki az ujsagiras = paparazzik es bulvarsajtos , oriasi csusztatasok...Gerinctelen patkany, majd elszamol a sajat lelkiismeretevel...(Igaz, az nincs neki, csak valami hasonloval, majd csak jokor a halala elott)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Függetlenül attól, hogy nem tetszik a Jobbik politikai ténykedése, ezt a lesifotós módszert én gusztustalan dolognak tartom! Ez már aztán a legalja mindennek...
karma1
@Cicamama55: omolnar miklos vallalkozik ra, neki az ujsagiras = paparazzik es bulvarsajtos , oriasi csusztatasok...Gerinctelen patkany, majd elszamol a sajat lelkiismeretevel...(Igaz, az nincs neki, csak valami hasonloval, majd csak jokor a halala elott)
human
@Cicamama55: Nekem nincs azzal bajom, ha valakit titokban lefényképeznek, amint bűnözőkkel találkozik, pénzt ad át stb. Független ügyészség nélkül az oknyomozó újságírásra nagy szükség van mostanság. Itt szerintem az a gond, hogy hiába a sok kép, valójában nem történt semmi, de úgy próbálják beállítani, mintha történt volna valami rendkívüli, megbotránkoztató.
qrfly
próbálom összegezni : mi is a gondja ennek szarcsimbóknak / aki ILYEN munkát elvállal AZ CSAK AZ LEHET / ??

- hogy volneré még feláll?

- az övé már nem ??

- hogy vannak emberek akik ebben az országban még dugni akarnak??
Vizual
Véleményem nincs. Kérdésem van. Miért fotózzák Volnert ? Neki is van személyiségi jogai, sőt képviselő is. De miért hajtott a bozótosba ha egyszer látta, hogy követik és fotózzák ? Miért nem egy rendőrt keresett ? Manapság igy működik egy fideszes rendőrség ha megbuknak ? Bár láttuk, hogy a sz...t valamiféle civillel vagy egy egész szervezettel vitetik el. ( MDF buli )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.