Piaci információk szerint Ómolnár Miklós régóta kitartóan udvarolt Habony Árpádnak, míg végül az megengedte neki, hogy a Ripost is a Fidesz verőmédiájának része lehessen. Ehhez képest a szennylap mai, Volner Jánosról készült lejáratócikkét eléggé elnagyolták.

Egy fiatal nővel autózott egy budapesti benzinkúttól egy Pécel határában lévő bozótosig a Jobbik frakcióvezetője és húsz percet töltöttek ott – írja sokat sejtetően a konzervatív lakájbulvár, és képeket is mutatnak Volner és a nő találkozójáról.

A ma 10 órakor megjelent írás egy titokzatos "olvasóriporterre" hivatkozik, mint a leleplező fotók beküldőjére. És nagyon aktívak lehetnek az egyébként senkit nem érdeklő Ripost összevásárolt olvasói, mert a "Légy a Ri­post ol­va­só­ri­por­tere!" felhívást valójában még csak 26-án este tették közzé az oldalon.

Ennél is érdekesebb azonban, hogy a fotók URL-jéből jól látszik, a képeket már június 24-én feltöltötték a szerkesztőségi rendszerbe, vagyis a "légy az olvasóriporterünk" felhívás még sehol nem volt, amikor a cikk már régen készen lehetett, arra várva, hogy élesítsék. 

Valami bűzlik a Ripost lejáratócikke körül

Abba pedig bele sem gondolunk, hogy micsoda bűvészmutatvány lehetett ilyen profi, nagy objektívvel készített képeket lőni hátrafelé, vezetés közben...

Volner egyébként nem kommentálta a képeket, ettől viszont még a Ripost cikke sem kevésbé büdös, hazudták ők már a saját újságírójukat is Kiszel Tünde szeretőjének.

A Jobbik sajtóosztálya azt közölte, a politikust az eset napján valakik a Képviselői Irodaháztól 40 kilométeren át követték, a Ripost felvételein látható hölggyel pedig "Volner János hosszabb ideje magánéleti kapcsolatban van."

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Cicamama55: omolnar miklos vallalkozik ra, neki az ujsagiras = paparazzik es bulvarsajtos , oriasi csusztatasok...Gerinctelen patkany, majd elszamol a sajat lelkiismeretevel...(Igaz, az nincs neki, csak valami hasonloval, majd csak jokor a halala elott)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
leszúrt rittberger
Én amikor utoljára magánéleti kapcsolatban lányokat bozótosba voltam kénytelen vinni, 18 éves lehettem. Volnernek nem telik hotelre? Ismert politikus és erdőben kell nyilvánosan...?

Ja, és szakmai kérdésekbe, valamint szokásjogba, ízlésbe és tájegységi hagyományokba nem belemenve: egy szaxihoz minek kiszállni a kocsiból?
human
Láttam az egyik "lebuktató képet" amint Volner éppen lefotózza a lesifotóst a volán mögül. Az vicces volt.
Amúgy akárhányszor látom ezt a Volnert a képernyőn alig tudom megállni, hogy fekete filccel oda nem satírozzak az orra alá egy kis bajuszt. Szinte kívánja az ábrázata.
Cicamama55
Függetlenül attól, hogy nem tetszik a Jobbik politikai ténykedése, ezt a lesifotós módszert én gusztustalan dolognak tartom! Ez már aztán a legalja mindennek...
karma1
@Cicamama55: omolnar miklos vallalkozik ra, neki az ujsagiras = paparazzik es bulvarsajtos , oriasi csusztatasok...Gerinctelen patkany, majd elszamol a sajat lelkiismeretevel...(Igaz, az nincs neki, csak valami hasonloval, majd csak jokor a halala elott)
human
@Cicamama55: Nekem nincs azzal bajom, ha valakit titokban lefényképeznek, amint bűnözőkkel találkozik, pénzt ad át stb. Független ügyészség nélkül az oknyomozó újságírásra nagy szükség van mostanság. Itt szerintem az a gond, hogy hiába a sok kép, valójában nem történt semmi, de úgy próbálják beállítani, mintha történt volna valami rendkívüli, megbotránkoztató.
qrfly
próbálom összegezni : mi is a gondja ennek szarcsimbóknak / aki ILYEN munkát elvállal AZ CSAK AZ LEHET / ??

- hogy volneré még feláll?

- az övé már nem ??

- hogy vannak emberek akik ebben az országban még dugni akarnak??
Vizual
Véleményem nincs. Kérdésem van. Miért fotózzák Volnert ? Neki is van személyiségi jogai, sőt képviselő is. De miért hajtott a bozótosba ha egyszer látta, hogy követik és fotózzák ? Miért nem egy rendőrt keresett ? Manapság igy működik egy fideszes rendőrség ha megbuknak ? Bár láttuk, hogy a sz...t valamiféle civillel vagy egy egész szervezettel vitetik el. ( MDF buli )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.