Mint korábban mi is megírtuk, egy a Városligetnél vasárnap előállított aktivista, S. Eszter azt allította, a vele szemben alkalmazott kényszerintézkedés során megsérült a válla, abból 6-8 milliméteres csontdarab letört.

A BRFK tegnap cáfolta a hírt, és a rendőrség honlapján közzétették az iratot, amelyikben a "megsérült" nő maga is elismerte, hogy nem sérült meg.

S. kedden azonban továbbra is állította, hogy a vállából letört egy 6-8 milliméteres fragmentum, amiről ambuláns lapja van. A 444 többször is kérte a nőt, hogy mutassa meg a lapot, erre végül csak délután négykor került rá sor.

Az újabb irat is a rendőrség állításait támasztja alá, ebban az áll, hogy S.-nek saját elmondása szerint a biztonsági őr csavarta ki a karját, és a vizsgálatok során a váll rándulását, valamint a jobb kéz középső ujjának rándulását és zúzódását állapították csak meg, vállcsonttörést nem.

Az elvégzett rtg-felvételen a glenoid felrő-elülső pereme mellett apró, kb 6-8 mm-es lekerekített csontfragmentum látható, feltehetően korábbi sérülés maradványaként. Egyéb friss törés, csontsérülésre utaló jel nem látható.

- szól a baleseti központ kezelőlapja.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Az orvosi jelentésben meg szerepel a törés. Az orvos szerint korrekciós műtétre is szükség van. Ha korábbi a sérülés azt egy vizsgálat gyorsan kiderítheti.
GeoCravker
"a vizsgálatok során a váll rándulását, valamint a jobb kéz középső ujjának rándulását és zúzódását állapították csak meg, "
Akkor már rendben is van minden. A vál és az ujjak kicsavarása, megárndítása mintegy munkaköri kötelesség a biztonsági iparban.
Egyébként egy porclevalás, egy régi is, randa dolgokat művelhet, ha az izület rángatása miatt beékelődik. Gondolom, nem véletlen, hogy a sportolóknál sebesen kiszedegetik a kóbor porcokat is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.