Lázár János közlése szerint nem az EU ellen szól a kötelező betelepítési kvóta elleni népszavazás, hanem jó példa arra, hogy miként lehet egy fajsúlyos kérdésről beszélni a választókkal.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta, hamarosan megindul a kampány, így felmerül a kérdés, hogy mi értelme a referendumnak, milyen összefüggésben áll az európai eszmével. Ha a bevándorlással kapcsolatban nem ismerjük meg a magyarok véleményét, nem tudjuk hitelesen képviselni azt az elvet, hogy alapvető joga egy országnak meghatározni, ki tartózkodjon a területén – magyarázta.

Lázár János úgy látja, a brit kilépésről született döntéshez hozzájárult a bevándorlás, és ha nem dönthetnek az országok arról, hogy akarnak-e bevándorlást vagy sem, az szétfeszítheti az EU kereteit.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
"nem tudjuk hitelesen képviselni azt az elvet, hogy alapvető joga egy országnak meghatározni, ki tartózkodjon a területén – magyarázta."
Érdekes mód ez olimpia, Paks 2 és egyéb témákban nem jutott eszükbe. Ott simán döntésképesek, a nép véleménye meg le van xarva. Kár, hogy ez senkinek se jutott eszébe a XV. század környékén. Most egy Orsós sem lenne ebben az országban.
Persze a "hótól tisztább" csipás Tonyió pénzért állampolgárságot árul bárkinek, aki hajlandó tejelni. Lehet, hogy a kínaiak is rokonok? Tudod mit mondok te alföld bikája, ez a kvótás szavazás egy értelmetlen pénz pocsékolás!!!
Szavazzatok bégucik! Aztán ha nem lennétek elég lelkesek, esetleg majd itt is lesz egy állmerénylet a választások előtt, és akkor biztos meglesz a besúgó 110%-os többsége a parlamentben!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
@sentinel216: Termelői munkát nem végeznek, adót nem fizetnek, ellenben mi majd a kötvény lejáratkor fizethetünk mint a katonatiszt. Az offshor-e lovagok meg fehérek mint a friss hó!
A migránsok sem maradnának, ellenben az Uniónak nem kellene vissza fizetni a rájuk kapott pénzt.
De, birkuci béget, migráncsozik, tapsol...
Desischado
Érdekes, ilyenkor számít a véleményünk, máskor meg nem? A jó curva édes...a..nyátokat, férgek!
tobikamama
Nemtudom Lázár szavait értelmezni csakis az ö érdeke a fontos,hogy mig hatalmon van mennyi vagyont gyűjt a mi pénzünkből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.