A Miniszterelnökséget vezető miniszter nem elégedett a kulturális örökségvédelemért és kiemelt kulturális beruházásokért felelős államtitkár munkájával, ezért L. Simon László befejezi tevékenységét.

Lázár János ezt csütörtöki sajtótájékoztatóján a Miniszterelnökség munkájáról beszámolva jelentette be.

A tárcavezető alapvetően jó döntésként értékelte több terület és feladatkör Miniszterelnökséghez kerülését.

Arról is beszélt, hogy Németh Lászlóné, a Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkára hamarosan nyugdíjba vonul, emiatt szervezeti és személyzeti változások várhatók a következő időben.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@human: Érkezik a következő pártkatona akinek ki kell tömni a zsebét. Szép lassan sorra kerül a fél ország. A másik fele meg fizeti, és nyomorog.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
desert
@Hofipisti: Sajnos igazad van, ezek mindig felfele buknak... Majd lesz neki is valahol hely mondjuk a szerencsejáték zrt környékén a zsiga marci mellett
Peller Anikó
@répa: Répa, amit Te itt vízionálsz az a kommunisztikus kommunizmus, madáchi falankszter, a hülyék és bénák egyenlősége, a mindenki egyaránt vehet. Sajnos ez sem működik mert szükséges egyfajta verseny, versengés. Az emberizing rövidke élete alatt is képes beleszokni az ingyen lyóba aztán majd aszik dolgozni neked, ettől aztán nem megyünk sehova.

Az európai vagy másmilyen demokrácia szükséges rossz és vannak helyek ahol mindent ellopnak (ez nincs túl messze tőlünk) és van ahol nem lopnak el mindent.

Ez azért nagyon lényeges különbség.
Mangu
@TASzSz: @Szeparepa2: Az évszám lemaradt (amikor írta)!
TASzSz
@Szeparepa2: Valóban jó ötlet a youtube hivatkozás. Legközelebb megfontolom! Most azért is cselekedtem így, mert reméltem, lesz aki végigolvassa! Sajnos keveset olvas a lakosság... Persze tisztelet a kivételnek (20%)...
Elitizmus?! Szeretnék én skandináv elitizmusban élni, ahol 800 EURO a legszerényebb rokkantnyugdíj!!!
A magyar elitizmus inkább feudalizmus, amit 70 éve hibernáltak őseink, s most újra életre kelt, csak másak a társadalmi viszonyok: zsellérből lett földesúr, akit a NÉKOSZ iskolázott ki! Kétszer lopta meg ez az ELVTÁRS a családomat: 1. államosítás az 50-es években, 2. kárpótlás a 90-es években!!!
Szóval ennél bármelyik elitizmus jobb, még a nemzeti szocializmus is!!!
Toby
Magát menti a luxuspatkány!
A nemzeti kincsek hogyan kerülhetnek magánlakásokba - tetű lézer?
TASzSz
@Szeparepa2: Ez az! Sajnos sok magyar vágyik a jobbra! Egy részük felkerekedik és megkeresi, akár Skandináviában is... Persze az ottani elit intelligens, s legalább látszatát kelti hogy komolyan gondolja, hogy fontos neki az EMBER! Pl.: több morzsát dob!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.