Luxus körülmények, 50 méterre a tengertől. A Zadarski.hr horvát lap arról adott hírt, hogy Ivan Rakitic, a Barcelona sztárja a családjával nyaralni érkezett egy Zadartól nem messze lévő tengerparti házba. A lap megemlíti, hogy a focista az eszéki klub, vagyis az NK Osijek tulajdonosának, azaz Mészáros Lőrincnek a villájában tölti a szabadságát. A Rakitic család érkezéséről még paparazzi fotókat is közölnek. A felcsúti polgármester vagyonnyilatkozatában valóban szerepel egy Vir szigetén lévő ingatlan, a kérdéses villa azonban nem ott, hanem Ugljan szigetén található, tehát valószínűleg nem ez az, amiről nyilatkozott. Megkerestük a horvát lap képein szereplő Villa Maria építőjét, aki meg is erősítette, hogy az ingatlan tulajdonosa Mészáros Lőrinc. Ő úgy emlékszik, hogy a luxusnyaralót évekkel ezelőtt építették, de a gázszerelőből lett magyar milliárdos csak tavaly vette meg, 2,2 millió euróért, azaz közel 700 millió forintért.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

telegdilaci
Ez moslék malac pofájú Mészáros mikor bukik már le? ideje lenne hűvösre tenni,remélem a NAV-jól át vizsgálja,miből lett pár év alatt ilyen gazdag!milliárdos,rohadna le az az idióta feje.
nyanya001
@Pálinkafőző Rézüst: Nem kis... nagy !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.