Komáromy Gergelyt, a Ligetvédők aktivistáját az állami Városliget Zrt. alvállalkozójaként fellépő biztonságiak közül valaki sunyin hasba vágta a Közlekedési Múzeumnál.

A Városliget Zrt. feljelentést tesz a bántalmazás miatt, írja a Liget Budapest Facebook oldala.

A Liget Budapest Projekt eddig és a jövőben is csak a jogszabályoknak minden szempontból megfelelő eljárást tart elfogadhatónak valamennyi, a projekttel kapcsolatos tevékenység során és elítél bármely erőszakos, önhatalmú, a törvényességet semmibe vevő cselekedetet. Egy, a mai napon nyilvánosságra került videófelvételen az látható, hogy a Közlekedési Múzeum munkaterületén a tetőn dolgozó személy egy oda felmászó – a munkaterületen illegálisan tartózkodó – tiltakozót bántalmazott. A fenti elvi álláspont alapján a bántalmazás miatt a Városliget Zrt. feljelentést tesz

- írja Baán László a Liget Budapest projekt miniszteri biztosa.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
@Fradigege: ajaj...ez a púrhab nagy ötlet...persze ezeknek fingjuk nincs róla, mi is az, mert még nem dolgoztak vele(sem)

aki egyszer megismerkedik a púrhab ragacsos hatásával, az baromira fogja kerülni..

:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Lacika! A jogszabályokat a zsírmoréd határozza meg. Nem kell a púder! Ingyenélő vagy, bazmeg!
wagabund
@Fradigege: ajaj...ez a púrhab nagy ötlet...persze ezeknek fingjuk nincs róla, mi is az, mert még nem dolgoztak vele(sem)

aki egyszer megismerkedik a púrhab ragacsos hatásával, az baromira fogja kerülni..

:-)
Hofipisti
Kíváncsian várom a híradásokat a feljelentés fejleményeiről! Persze a Választási Bizottságnál történtek következményei is érdekelnének. Kubatov elvtárs már beszámolhatna végre az eseményekről.
wagabund
@Hofipisti: -feljelentés? miféle feljelentés? hozzánk nem érkezett semmi a témában... -Gizike, nézze meg, ott a környéken melyik rendőrségre adtak be feljelentést..jelezze, ah végzett..
-igen főnök..
- nnakkérem, nincs itt semmi feljelentés, tessenek hazafáradni...nem történt semmi, azt is felejtsék el...ha szabad javasolnom.
Fradigege
@wagabund: Nem tudod lemosni, maximum hígitóval. De az sem oldja vagy 20 percig. Nekem egyszer sikerült összepúrhabozni magamat. Klausztrofóbiás lettem. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.