Tüntettek Sándor Máriáért pénteken, a Semmelweis-nap alkalmából. Amikor a közintézmények is zárva voltak. Ha valaki nem tudná követni az eseményeket, akkor ez kérem gigademonstráció. Amit az egészségügyért, illetve az oktatásért tartanak. Illetve tartottak. Valószínűleg hatalmas hatással. Még akkor is, ha a médiában leginkább a konkurens polceleb Cser Ágnes reakciója látott napvilágot. S mielőtt bárki azt mondaná, hogy micsoda zagyvaságok vannak az előző passzusban, leszögezném: ez a zagyvaság a nap betűterméseinek az eredménye. Azt, hogy a tüntetést az első reakciókban Sándor Máriáért tartották, az a Propelleren tűnt fel. A Nol.hu –ra hivatkozva a címben. Ahol, a sajtóetika nagyobb dicsőségére, és felismerve az eredeti cím cikiségét, átírták a címet. Immár a következő az éppen aktuális cím: „Fekete pólósok a Kossuth téren: 'Beteg ez az ország, és betegek a politikusok'”. A lapra invitáló internetcím azonban őrzi az eredetit. Talán csak addig, amíg egy informatikus meg nem jön a...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Szeparepa2: s kirobbantanád a polgárháborút? :-)
GeoCravker
@Szeparepa2: nem hiszem, hogy megérné...
nemkati
Utálom az ilyen fanyalgásokat. A fél ország otthon ül és fanyalog, és lesajnálja azokat, akik legalább kikiabálják a sérelmeket és a bajokat. Hagyni kéne a francba az egészet, rohadjon meg az ország.
GeoCravker
@nemkati: Látom: megint sikerült a retorikát többre becsülnöd a hatékonysággal. A jobbikkal lepaktáló mozgalmárok a tüntetések elaprózásával és kifárasztásával segíti a kormányt, és nem ér el semmi eredményt.
De igazad van. Ők aztán tányleg jól megaszondják.
Hogy kinek? Hogy mit? Hogy milyen eredménnyel? Az nem számít. Neked.
nemkati
@GeoCravker: Te most az állítod, hogy ezek az emberek csalók, hazudnak, vagy ostobák, és azok a tízezrek is, akik követik őket vagy kíváncsiak rájuk. Tőlem persze azt állítasz, amit akarsz, de megint kiderült, hogy nekünk kettőnknek nincs mit beszélni egymással.
GeoCravker
@nemkati: "Te most az állítod, hogy ezek az emberek csalók, hazudnak, vagy ostobák, és azok a tízezrek is, akik követik őket vagy kíváncsiak rájuk. "
Ne csúsztass. Nem ezt állítottam.
Azt állítottam és állítom, hogy van egy politikailag korrupt, lejáratódott szakszervezet.
Van egy, a politikába kapaszkodva felkapaszkodó, ppolceleb csapat.
Valamint van egy valóban és okkal elégedetlen tömeg. Melyet simán megvezetnek az előbbiek. S pont azért vezetik meg, mert az elégedetlenségük oka valós. Ehhez nem kell ostobának lenniük.
A gallóné-S.M. vonalon azonban ettől még lehetnek hiteltelen, ha tetszik csaló, de inkább hatalomvágyón csörtető celebek. Akik, ha kell hazudnak. De nem kell hazudniuk, mert senki nem kérdez konkrétumokat. Így elég, ha üres lózungokat eregetnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.