Még nem tér vissza a kánikula, de nagyon hidegre se számítsanak, amolyan kellemes nyári idő lesz, néha esővel.

Vasárnap erősen és gyengén felhős időszakok egyaránt lesznek, a legtöbb napsütés a középső területeken, tartós felhőzet főként északkeleten és a Nyugat-Dunántúlon valószínű. Estig keleten, északkeleten további zápor, zivatar várható néhol felhőszakadással, szélrohammal, másutt csupán futó zápor lehet. Éjszaka többfelé jelentősen csökken a felhőzet, hajnalban már a Dél-Dunántúlon és a Tiszántúlon is kiderül az ég – írja a Kiderül.hu előrejelzése.

Hétfőn országszerte sok lesz a napsütés, kisebb körzetekben lehet több a gomolyfelhő, csapadék nem várható. A kezdetben erős, helyenként viharos északnyugati, északi szél estétől mérséklődik, és holnap már csak a Tiszántúlon élénkül meg időnként. 

Megváltásként jött a hidegfront, mutatjuk mire számíthat a napokban

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 11 és 17 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn többnyire 25 és 28 fok között alakul.

Kedden folytatódik a nyári idő, a friss reggel után délutánra 27 és 31 fok közé melegszik a levegő. Sok napsütésre van kilátás, csapadék nem várható. A déli, délnyugati szél az északi, északnyugati megyékben feltámadhat. Ismét nagyon erős lesz az UV-sugárzás! – írja az Időkép.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Na ez a hidegfront a 3 csepp esővel hasonlít a baloldal kormányváltó programjára! Jól bezengték, és lóf@sz se lesz belőle!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.