Széksértést követett el Hajdú Miklós (Sikeres Bajáért) a képviselő-testület májusi ülésén, erről döntött – nyolc igen szavazattal, két-két nem, illetve tartózkodás mellett – a bajai képviselő-testület szerdán – írja a Baon.hu.

Dr. Vácity József a múlt havi ülésen arra utalt, hogy az ellenzéki frakcióvezető a pad alatt félreérthetetlen kézmozdulatokkal, ujjtartással reagált felszólalására. A pénzügyi bizottság elnöke tegnapelőtt napirend előtt idézte fel a történteket és bocsánatkérésre tartott igényt, amit megkapott, ő meg elfogadta. De itt nem állt meg a történet.

Az ülés végén Fercsák Róbert polgármester kezdeményezte a széksértés megállapítását, mert az ilyen viselkedést a képviselői munka során nem tartja elfogadhatónak, kívánatosnak. A szervezeti és működési szabályzat értelmében az követ el széksértést, aki az ülés méltóságát magatartásával sérti vagy a képviselőket, bizottsági tagokat sértő kifejezéssel illeti.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Idióta barmok, azt sem tudják, hogyan korlátozzák az ellenzéküket! Szerintem a deres is visszajön!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kishonda
@eugen4402: Neked is csak ennyi eszed van?
volvós
@Horizont: 16:57

Szerintem sajtóhiba...
Ugy akarták írni, hogy

SZÉKSERTÉS !!!
bakegya
Széklet -ahogyan -hátramozdítja az országunkban az önkormányzatiság működését! A fideSS ORBÁNNARANCSKÖDÖSÍTÉSSEL és ilyen hülyeségekkel terelni szereti a demokratikus jogainkhoz való hozzáférését a polgároknak.DE AZ IDŐRABLÁSUK ITT A LEGKÁROSABB.
EZ AZ ORSZÁG A LEGKORUPTABB ÁLLAMGÉPEZETTEL MŰKÖDIK KÖZÉPEURÓPA KÜZEPÉN AZ ORBÁN -MAFFIA ZÁRTOSZTÁLYTÁRSAIVAL AZ ÉLEN.
világlátó
@kkalman: Nagyon jó !! Amúgy Baja közéleti magatartása egy tragikomédia, a normális politikai
élet paródiája. Az ostoba hatalom uralkodott el a hitvány cukrász regnálása óta. Pedig Baja város a Bácska, Dél - Magyarország egyik legéletrevalóbb városa.Jó gazdasági lehetőségekkel, Úttal, vasúttal, vasúti - közúti híddal a Duna felett, kitűnő közforgalmú kikötővel, raktárbázissal, ro - ro kikötővel, ro - la átrakó páyaudvarral, víziúttal, több mint kiváló Duna parti lehetőségekkel, a Sugovicával, Veránka szigettel, vizisport bázissal, az Alföld és a Duna - mente találkozása mentén élő és aktív kisgazdaságokkal, turisztikai adottságokkal és a tudományos kutató - nevelőmunka hagyományosan magas színvonalú intézményeivel.Még sorolhatnám Baja értékeit. Mindezt takarékon tartja a város fideszes elhivatottságú vezetése mindaddig, amíg végképpen ellehetetleníti politikai ellenfeleit.
Ez még sokáig tart, kár hogy addig is a pezsgő bajai közélet is takarékon van. Ahogyan Pécset sikerült elfoglalnia a fidesznek, - lám mivé lett - utolsó a hazai rangsorban szinte minden területen, úgy Baja a következő ami semmivé lesz , majd sorban a többi, mert csak a vak nem látja, most majd Szeged lesz a következő célpont.
Kár, mert Baja múltja, közelmúltja, az élet minden területén a legjobbak között tartotta a várost. Szerettek Baján élni a bajaiak.Vajon ez most is így van? Csak remélhetjük, hogy Baja is lerázza magáról ezt a koloncot, amit fidesznek neveznek. Zserbó Robi is eltűnik a színről, mert ahogy cukrásznak, úgy botcsinálta politikusnak sem alkalmas. Baja városa jobbat, nemesebbet érdemel.
kkalman
@világlátó: Többször jártam baján, sok évvel ezelőtt, még a fitymasz (rém)uralom előtt. Élhető városnak tartottam. Ahogy írtad, a csürhének sikerül ugyanúgy tönkretenni, mint sikerült Pécset és Szekszárdot. Kaposvár is soron van, most éppen egy gumiégetőt akarnak odaépíteni, egy olyan technológiával, aminek nincs referenciája a világon. Szita és a többi tróger igyekszik meggyőzni a civileket, hogy milyen jó lesz nekik a gumiégető.
Pécsen meg sikerült a Zsolnay gyárat lenullázni, hogy a repülj páva azt is megkaparinthassa, ahogy a tömegközlekedést, meg a vízművet. Ezek az elmúlt hat évben semmit nem építettek, néhány látványberuházáson kívül, csak romboltak. Ideje volna, ha eltakarodnának pont oda, ahová gondolom. Abba a bús, borongós, náthás p...-ba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.