A forrás kimerülése miatt az észak-alföldi régióban határozatlan időre felfüggesztették a hűtőgépcserére kiírt pályázatot, a nyugdíjasok és a nagycsaládosok hétfőn 13 óráig adhatták be jelentkezésüket - jelentette be háromnegyed órával a határidő után a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, hozzátéve, hogy a többi érdeklődőnek szerdán reggel nyolc és tíz között lesz két órája pályázni a felfüggesztett pályázaton. A tárca tájékoztatása szerint több mint 3000 pályázó jelentkezett az ügyfélkapun keresztül az Otthon melege programban meghirdetett, államilag támogatott hűtőgépcserére az észak-alföldi régióban. (Via MTI)

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Vajon ki lepődik meg, hogy máris elfogyott a pénz? Orbán, Lázár, Rogán és haverjaik jót röhögnek mikor az aprót a nép közé dobják és azok tolonganak hogy nekik is jusson valami :(
nyanya001
A többi helyen is ez lesz !
Folyik a beetetés !
Már akiket lehet !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.