Budapest egyik legnépszerűbb meccsnéző helyszíne lett a Margitszigeti Atlétikai Centrumban rendezett Futball-sziget az EB alatt. Az állami cégek nem győzték támogatni, a kormány kedvenc kommunikátorának a bizniszét – írja a 444.hu.

Kuna Tibornak a cége, a Trinity Communications szinte nem is veszíthetett ezzel az üzlettel. A helyszínhez, a Margit-szigeti Atlétikai Centrumhoz eleve nem olyan drágán jutott a Trinity. A MAC a fővárosé, konkrétan a Budapesti Sportszolgáltató Központ Közhasznú NKft. kezelésében van. Tekintettel a rendezvény nagyságára, "összbudapesti lakossági és kulturális értékére", 19,9 millió + áfa díjért kapja meg a Trinity a helyszínt több mint egy hónapra.

Jött be állami pénz is, elég nyilvánvaló módon, hiszen a rendezvény főszponzoraként szerepel két legbőkezűbb állami vállalatunk: az MVM Zrt. és a Szerencsejáték Zrt. Előbbi 175 millió forinttal, míg utóbbi 196 millió forint értékben kötött szerződéseket a Futball-sziget szervezőivel. Az apróért is le kell hajolni kategóriában az Antenna Hungária szerepelt, ők csupán 5 millióval szálltak be a buliba.

Ez így együtt 376 millió forint tiszta, állami forrásból érkező bevétel, amiből ha levonjuk a húszmilliós bérleti díjat, akkor is 356 millió forintos plusszal indul a rendezvény.

Az egyéb költségek bevételek, kiadások nem ismertek, a 444 kollégája még várja a választ.

Annyit még lehet tudni, hogy a rendezvényt hirdették is. Pl. Habony lapjaiban...

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
A haverokat támogatni kell! Hogy rohadnának meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.