Nyíradonyban a többség nem hiszi, hogy Tasó László kifelejtett pár milliót a vagyonnyilatkozatából, de ha mégis van vaj a füle mögött, akkor a helyiek szerint legalább nem nyúlt le annyit, mint Torgyán. A rendőrök véletlenül pont akkor kapták el az Index stábját, amikor az államtitkár házához értek, hogy kérdezzék őt a kifelejtett milliókról.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Emlékeztek még a kétharmados uralmat megtörő veszprémi választásra? Ott maga a kapitány személyesen ment ki igazoltatni az újságírókat, pedig azok csak Kubatov Gáborral akartak interjút készíteni. Helyette rendőröket kaptak a nyakukba.
24.hu/belfold/2015/02/24/igy-igazoltattak-az-ujsagirokat-veszpremben/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Tasó mit rejteget, hogy ennyire védeni kell?
Desischado
Ez is jelzi, hogy a rendőrök sem a dolgukat teszik, hanem kiszolgálják a maffia bandát. Szégyen rájuk!
nemjoezigy
Mert ugye: "Szolgálunk és védünk!"
DE KIT?
(ja, hogy nem a NÉPet, akire felesküdtek, hanem a hatalomban levőket!)
Jozefina
A rendőrök is görények, hogy kiszolgálják ezt a rendszert, ahelyett, hogy ellenállnának, hisz maholnap már ők sem tudják eltartani a családjukat!!!
IMOPB
Eszébe jutott a rendőröknek, hogy az ő ki nem fizetett túlórapénzükből lopták a politikusok a most leleplezett vagyonukat?
mariaberta
@nemjoezigy: Remélem a fidesz ugyanúgy bírálja majd el a roham rendőrök működését, mint tette ezt 2006-ban. Bár kétlem, mert ezt magasságos rendelte el, ő pedig szent, sérthetetlen és mindenki felett áll.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.